Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

NPO Je eigen gegevens in mijn.npoveenendaal.nl

Geplaatst op 20/12/2016, Auteur:


NPO Je eigen gegevens in mijn.npoveenendaal.nl

 

Vanaf nu is het mogelijk om zelf je telefoonnummer of e-mailadres te wijzigen in de ledenadministratie van de NPO. Ook kun je zien welke duiven op je naam staan en kun je bijvoorbeeld direct een duplicaateigendomsbewijs aanvragen.

E-mailadres

Belangrijk is dat je een e-mailadres hebt in de ledenadministratie. Zonder een e-mailadres is inloggen niet mogelijk. Dus zorg ervoor, via je verenigingsledenadministrateur, dat dit adres bekend is. Je kunt ook een formulier invullen. Daarna kun je je account aanmaken.

Account aanmaken

Voordat je in kunt loggen, moet je zelf een nieuw account aanmaken. Dat gaat als volgt:

Je komt dan op het inlogscherm waar je achter ‘mijn lidnummer’ je verenigingslidnummer ingeeft. Doe dit zonder spatie, streepje of puntje. Dus acht cijfers achter elkaar. Ook moet het je eigen lidnummer zijn, dus niet het lidnummer van de combinatie.

Vervolgens selecteer je ‘Nee, ik maak een nieuw account en daarna klik je op de button ‘inloggen’.

e komt dan in het scherm waar je je inloggegevens gaat aanmaken.

Achter ‘ e-mailadres’ typ je het adres in dat in de ledenadministratie bij je lidnummer staat geregistreerd. Twijfel je of het e-mailadres bekend is? Probeer dan eerst of het aanvragen werkt. Lukt het niet, vraag dan na bij de verenigingsledenadministrateur of er een adres bekend is of vul het formulier in.

Kies vervolgens zelf een wachtwoord. Dat wachtwoord voer je twee keer in daarna klik je op de button ‘verzenden’.

Hierna wordt een e-mail gestuurd naar het ingevoerde e-mailadres. Je moet op de link in dit bericht klikken om het e-mailadres te bevestigen. Hierna kun je inloggen.

Aan de linkerkant van het scherm zie nu alle menu-items waar je rechten voor hebt.

Mijn NPO

Alle items onder ‘mijn NPO’ zijn van jou persoonlijk. Hier kun je zelf bekijken welke ringen op naam staan, kun je je eigen gegevens inzien en bewerken en kun je een duplicaat aanvragen.

 


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven