Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

NPO Plannen voor 2017

Geplaatst op 20/12/2016, Auteur:


NPO Plannen voor 2017

 

Sinds het aantreden van dit NPO bestuur in maart 2016 heeft het bestuur vrijwel wekelijks gesprekken gevoerd met diverse commissies en vertegenwoordigingen uit onze sport. Via Op (de) Hoogte hebben wij eenieder op hoofdlijnen op de hoogte gehouden van de intenties en uitvoering daarvan.

Op 13 juli jl. was daar nog een overleg met een vertegenwoordiging van de lossingsverantwoordelijken en afdelingsvoorzitters. De uitkomst van deze meeting leverde voor het NPO bestuur een aantal actiepunten op waarvoor zij nu een discussie/visie-document heeft opgesteld dat een vervolg geeft aan de bijeenkomst van de 13 juli jl. en de veel gehoorde meningen en commentaren uit het land.

Met de najaarsvergaderingen van de afdelingen en die van het NPO in het vooruitzicht, zijn de kersverse ervaringen van dit seizoen opgenomen in het visiedocument. Wij hopen dat de diverse overlegstructuren die nu het vergaderseizoen weer ingaan, input leveren om te komen tot een eensluidende visie hoe in 2017 de vluchten te gaan organiseren.

Hier de voorstellen van het complete vliegprogramma 2017 met de daarbij behorende onlosmakelijke veranderingen in wedvluchtcoördinatie en indeling in drie vlieglijnen
Bekijk het concept vliegprogramma 2017 en de Wedvlucht Coördinatie Organisatie.

 


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven