Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Obrafo uitnodiging vergadering 05.12.2019

Geplaatst op 02/12/2019, Auteur: Davy


Obrafo uitnodiging vergadering 05.12.2019:

uitnodiging + woordje uitleg aangaande de nakende vergadering op 05.12.2019 in ons lokaal Verbroedering OBRAFO te St Barbarastraat 3 3300 Kumtich.

Dit is een ultieme kans voor U als liefhebber om elsnog uw stem te komen uitbrengen.

186613-obrafo-croppedxs.jpg | Pitts
186623-provincie-vlaams-brabant-croppedxs.jpg | Pitts

Vlaams Brabant gaat mogelijk voortaan voor geografische gerichte lossingssectoren

De aanstaande ontwikkelingen inzake de vernieuwende schikkingen in de zone “2” en “3” die de PE Vlaams-Brabant op stapel heeft gezet, dwingt onze vereniging Verbroedering VZW om een ultieme keuze te maken.

JA dan NEEN het voorstel te aanvaarden van de vernieuwende lossingssectoren, zijnde een eerlijke duivensport voor de toekomst. Alzo wordt het uitgelegd.

Iedereen heeft uiteraard niet dezelfde mening en/of ingenomen standpunten bij deze.

Het bestuur van Verbroedering VZW meent de zedelijke verplichting te hebben haar trouwe leden en kandidaat- duivenmelkers over het aangeboden “spel” voldoende in te lichten.

Vooral iedereen een keuzemogelijkheid bij individuele stemming kenbaar te laten maken aan het bestuur van PE Vlaams –Brabant, dewelke onze gezamelijke antwoorden verwachten voor 08.12.2019.

Hier volgt dan ook de dringende uitnodiging:

Donderdag aanstaande 05.12.2019 om 19:00 uur in ons lokaal St Barbarastraat 3 te Kumtich vergaderen de hoklijsthouders en de leden van de bestaande samenspelen, om iedereen die zich aangesproken voelt, een deftige kans te bieden om zijn individuele stem, aanvaarden JA dan NEEN, uit te brengen en dat mits voorlegging van de lidkaart KBDB, het bewijs van stemgerechtigde.


Voorafgaande een korte toelichting ter zake, zodat we kunnen praten over een weloverwogen en serene algemene vergadering van Verbroedering Obrafo Tienen VZW , met het oog op de toekomst van onze geliefde duivensport.

 

Namens het Bestuur van Verbroedering
Guido Hendrickx
Voorzitter

 

geografische-gerichte-lossingssectoren.jpg | Pitts
foto-kaart.jpg | Pitts

Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven