Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Olijftak Maaseik: Kapel St. Jozef Werkman wordt multifunctioneel duivenlokaal

Geplaatst op 25/09/2017, Auteur: Pitts/DD


Kapel St. Jozef werkman wordt multifunctioneel duivenlokaal

img_6625.jpg | Pitts

De opening van het nieuwe lokaal van de Olijftak te Maaseik werd voor de bezoekers een onvergetelijke avond met uitsluitend hoogtepunten.

Het massaal opgekomen publiek hing bij het welkomstwoord van voorzitter Jacky Creemers aan zijn lippen toen hij op onnavolgbare wijze de genodigden meenam door de geschiedenis en het ontstaan van “ Kapel St. Jozef werkman “ de huidige nieuwe locatie van de Olijftak.

Bij het eindigen van zijn toespraak nodigde Jacky Creemers de aanwezige deken van Maaseik uit voor de officiële inwijding met de gevleugelde woorden :

"Geachte deken we bevinden ons hier op wat eens was ' gewijde grond '. De Olijftak welke vriendschap en respect voor elkaar hoog in het vaandel heeft staan zou het bijzonder op prijs stellen om op gewijde grond verder te gaan met haar activiteiten . Na een gloedvolle toespraak over de Ark van Noa en het uit laten vliegen van een duif om te kijken of er land was na de zondvloed werd na de behouden vlucht van de duif welke terugkwam met een olijftak de nieuwe locatie plechtig ingewijd."

 

img_6638.jpg | Pitts

Vervolgens werd het lint doorgeknipt door de wethouder van sportzaken waarna een geweldig feest losbarstte. Een keur aan artiesten kwam voorbij en iedereen genoot van de overheerlijke hapjes en de bierkranen zorgden voor de rest.

Maaseik kan wederom terugkijken op een geslaagd evenement dat zijn weerga niet kent. De Olijftak beschikt momenteel over een uniek multifunctioneel duivencentrum. Een attractief inkorflokaal met alle faciliteiten . Het nieuwe onderkomen is tevens voorzien van een administratief gedeelte en een schitterende horeca afdeling en een zaal met ongekende mogelijkheden voor de toekomst.

We gaan in de toekomst beslist nog veel horen van deze vereniging met haar ambitieuze voorzitter.

dsc_0059.jpg | Pitts
img_6613.jpg | Pitts

Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven