Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Oost-Limburg maakt groot samenspel, alle verenigingen samen

Geplaatst op 24/01/2018, Auteur: duivenkrant@hotmail.com


Soms lossen problemen zichzelf op.

Door de opsplitsing van het snelheidsspel op zaterdag en zondag, konden de verenigingen uit Bilzen en Eigenbilzen niet meer met de vrachtwagen van Bauwens mee en zagen zij zich genoodzaakt toe te treden tot de Limburgse verzending. Daarmee was ineens de laatste hinderpaal weggenomen ( verschillend vervoer) om tot een groot gewestelijk samenspel te komen.

 

Gewest Oost : Beverst,  Bilzen,  Boorsem, Dilsen, Eigenbilzen, Eisden, Elen, Gellik, Hoelbeek, Kessenich, Kinrooi, Lanaken, Lanklaar, Leut, Maaseik, Mechelen-aan-de-Maas, Meeswijk, Molenbeersel, Munsterbilzen, Neerharen, Neeroeteren, Opgrimbie, Ophoven, Rekem Rotem, Stokkem, Uikhoven, Vucht en Zutendaal

 

Voor 2018 (en hopelijk voor de volgende jaren) is er een samenspel gewest oost op alle vluchten, van Chimay tot en met Gien, met alle lokalen van gewest oost, van Bilzen en Eigenbilzen tot Maaseik en Neeroeteren.

Op vraag van Bilzen werden ook vier aanpalende gemeentes uit zuid-oost waar geen inkorflokaal meer is, in de speelstraal opgenomen. Dus de liefhebbers uit Hees, Waltwilder, Mopertingen en Martenslinde, mogen eveneens aan het gewestelijk spel oost deelnemen.

 

Naast de gewestelijke uitslag zullen er drie deeluitslagen zijn, Voorkant Oost, Midden Oost en Achterkant oost.

 

Het staat de lokalen vrij, daarnaast ook nog een plaatselijke dubbeling te organiseren.

 

Om voor iedereen zoveel mogelijk gelijke kansen te bieden in dit grote samenspel zullen vanaf 2018 de kampioenschappen berekend worden op de drie deeluitslagen.


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven