Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Oostende De Vriendenbond Bonverkoop & Kampioenenviering

Geplaatst op 22/01/2017, Auteur: Davy


Bonverkoop & Kampioenenviering De Vriendenbond Oostende 16/01/2017 - 26/01/2017

De definitieve bonverkoop van De Vriendenbond Oostende gaat door op zondag 29 januari 2017 in Taverne 'tValentientje, Zandvoordestraat 206 8400 Oostende.

Omwille van de Olympiade dat weekend gaat de bonverkoop niet in de voormiddag door, maar na de kampioenviering en maaltijd om 17u30.

 Aan de bonverkoop is een Ereprijs wijlen Liliane Beuselinckverbonden. Er is 100 euro te winnen in een asduifkampioenschap jonge duiven verdeeld als volgt: 25 euro voor zowel de schenker als de koper van de eerste duif, 15 euro voor schenker en koper van de tweede duif en 1 0euro voor de schenker en de koper van de derde duif in het kampioenschap. Alle vluchten jonge duiven (Arras, Clermont, Fontenay en eventueel Tours/Chateaudun) in het lokaal De Vriendenbond Oostende ingekorfd komen in aanmerking. De duif met de meeste prijzen is de winnaar, bij gelijke stand wint de duif met het hoogste aantal kilometers.De ringnummers van de deelnemende duiven moeten voor de eerste vlucht met oude duiven aan het bestuur meegedeeld worden.

Het bestuur dankt alle schenkers en kopers van een bon.

Eventuele vragen of inlichtingen: frank.poppe@telenet.be

 

Klik hier voor de voorbieding op Pitts.be

 

 


Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven