Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Overlijden André Laurent (Lasne)

Geplaatst op 19/12/2017, Auteur: Pitts


Met pijn in het hart en diepe smart wenst het bestuur van "Lokaal Cureghem Centre" en haar trouwe liefhebbers, hun innige deelnemingen te betuigen aan de familie van de ons onverwachts ontnomen en dierbare sportvriend, André Laurent uit Lasne.

André was een boegbeeld binnen de duivensport. Steeds opgewekt en open voor ieder gesprek. Als het maar over onze hobby "De duivensport" ging.
Zijn warme vriendschap en zijn sportiviteit zullen we zeer hard moeten missen!
Bijna op iedere duivenfeest tekende André ook present en zijn streven om iets te realiseren was geruggensteund door een onvoorwaardelijke inzet en dat in het welzijn van de duivensport en haar beoefenaars.

André, alom geprezen liefhebber in Waals-Brabant, was tevens een voorvechter om de eenheid tussen Walen en Vlamingen als een onvoorwaardelijke uitdaging te realiseren.
De taal kon en mocht geen verschil maken binnen de uitoefening van onze hobby! Een mooie realisatie van zijn streven met enkele vrienden, was het ontstaan van de "Brabantse Grote Fond Club - Club Brabançon Grand Fond", waar Walen en Vlamingen als volwaardige en evenwaardige sportvrienden met mekaar de competitie aangingen.

 

Klik hier voor het rouwbericht

 

We gaan je missen André!
Als vriend, als strever naar een unitaire duivensport tussen Walen en Vlamingen.
Als persoon waarmee we op een onpartijdige manier konden overleggen over problemen welke gerelateerd waren aan de duivensport.
Je zal steeds in onze gedachten verder leven en ons verder ondersteunen om je gedachtegang verder uit te werken in het welzijn van de duivensport en haar beoefenaars !

Vaar wel ons aller dierbare vriend André !

 

107-0755_img_copie.jpg | Pitts

Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven