Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Overlijden Firmin Willocx (Asse)

Geplaatst op 03/08/2017, Auteur: Pitts

overlijden2.jpg | Pitts

Duivenicoon Firmin Willocx heeft ons definitief verlaten

Woensdagochtend heeft  Firmin Willocx na een ongeneeslijke ziekte in familiekring het leven voor het eeuwige verwisseld. 
 
Op gemeentelijk niveau Asse heeft hij pionierswerk verricht samen zijn vriend Roger Schauwers om de duivensport te promoten. De gemeentelijke duivenkampioenendag,  jaarlijkse sportraadprijsvlucht, uitstap naar Lier en Natural alsook naar de Olympiade in Utrecht.  Daarbij de kampioenen dag van de Belgische duivensport naar Asse gebracht,  fenomenaal ingericht, dit in samenwerking met zijn medewerkers van Fondclub Asse en de plaatselijke duivenmaatschappijen.  Hij was één van de pioniers waar ik steeds op kon rekenen met zijn trouwe medewerkers van Fondclub Asse.
 
Tevens was hij de drijvende kracht van Fondclub Asse samen met topmedewerker Roger Schauwers in samenwerking met  een groep van vrijwillige medewerkers.  Na vele jaren actief te zijn geweest gaf hij de fakkel over om meer met zijn duiven te spelen.
 
Ook was hij nauw betrokken op nationaal en provinciaal vlak, de Brugse Barcelonaclub lag hem nauw aan het hart, had kennissen in binnen- en buitenland
 
Enkele jaren terug heeft hij zich opnieuw ten dienste gesteld van de duivensport door secretaris te worden van Lokaal Curegehem Centre, met als functie secretaris, de maatschappij liet uitgroeien tot één van de belangrijkste fondlokalen.
 
Hij was volledig door de duivenmicrobe gebeten, wekelijks ging hij op  Quervain en Noyon letten bij zijn vrienden 
vrienden Willy en Koen.
 
Bedankt voor de  mooie momenten die u de duivenliefhebbers hebt bezorgd, ze zullen u nooit vergeten
 
Albert Wees

 

Klik hier voor het rouwbericht

 

Ook de redacties van Pitts en de Duivenkrant wensen hun deelneming aan de familie en vrienden te betuigen !

 


Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven