Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

PE Antwerpen: Info Olympiade 2017

Geplaatst op 20/12/2016, Auteur:


PE Antwerpen: Info Olympiade 2017

 

 Aan de verenigingen en liefhebbers van de PE Antwerpen:

Er werd vanuit de KBDB voorgesteld om tijdens de Olympiade in januari 2017 vanuit de
verschillende provincies op zaterdag 28 januari 2017 bussen in te leggen.

Afhankelijk van de interesse kunnen we een aantal bussen inleggen die aan verschillende lokalen in de provincie stoppen om liefhebbers op te halen om daarna gezamenlijk naar Brussels Square te rijden.

Momenteel wordt er gedacht aan een aankomstuur tussen 10u en 11u en een vertrek huiswaarts rond 16u à 17u. Indien een vereniging een volledige bus kan vullen kan het uur natuurlijk in overleg met het busbedrijf aangepast worden.

De kostprijs(Bus + toegangsticket) zal eveneens afhangen van het succes van deze oproep zodat we de kosten voor het transport kunnen beperken. Vanuit de promotiecommissie van de olympiade zal er ook een budget vrij gemaakt worden om dit initiatief mee te ondersteunen.

Concreet vragen wij of u als vereniging interesse hebt en mee wil werken aan dit initiatief.? Zo kunnen we over de hele provincies enkel opstapplaatsen organiseren zodat liefhebbers de kans hebben om zich hiervoor in te schrijven. Afhankelijk van die inschrijvingen kunnen we dan het aantal bussen bepalen.

Graag dus zo snel mogelijk een seintje via rommelaere.j@kbdb.be of u als vereniging wil
meewerken. Moest u al een zicht hebben op een aantal geïnteresseerden is dit natuurlijk extra informatie die zeker welkom is.

Namens het provinciaal comité Antwerpen

Jeroen Rommelaere


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven