Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

PE Vlaams-Brabant / Antwerpen: deelnemingszone

Geplaatst op 21/09/2017, Auteur: Persbericht / Davy

provincie-vlaams-brabant.jpg | Pitts

De laatste weken kregen we verschillende klachten over verenigingen uit Vlaams-Brabant die hun omtrek uitbreiden tot grote gebieden van Antwerpen, voor de duidelijkheid willen we iedereen wijzen op volgende passage uit Artikel 14 van het provinciaal sportreglement:
 
“…. Verenigingen die in toepassing van art.36 van het nationaal sportreglement met hun deelnemingszone in de provincie Antwerpen komen, dienen zich te beperken tot de aangrenzende deelgemeente(n) die raken aan de provinciegrens van hun deelnemingszone van hun PE/SPE…”
 
Liefhebbers die zich hier net aan houden kunnen het risico lopen dat hun prijzen nietig verklaard worden zonder terugbetaling van de inzetten:
 
Art. 36(NSR) Verondersteld wordt dat de liefhebber op de hoogte is dat hij in de vastgestelde deelnemingszone woont, op straf van eenvoudige nietigverklaring van de prijzen, zonder terugbetaling van de inzetten. De inrichters hebben niet het recht wijzigingen aan de vastgestelde deelnemingszone aan te brengen tijdens het vluchtseizoen ….
 
Pas vanaf oktober is er een versoepeling(Art 12 PSR)
 
… Tijdens de maand oktober is onbeperkte afstand toegelaten mits toepassing van art.36 van het nationaal sportreglement.

 


Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven