Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Pitts samen met de verenigingen naar een sterkere sport.

Geplaatst op 22/09/2020, Auteur: Pitts


De verenigingen doen nu hun voordeel.

Pitts.be publiceert al vele jaren de voorbiedingen van de bonverkopingen. Het dateert nog uit de tijd dat de bonnenverkoop helemaal op z’n gat lag. De verenigingen hadden heel wat mooie bons maar amper kandidaat kopers op hun kampioenendag. Resultaat, amper opbrengst, het water stond vele verenigingen tot aan de lippen. Enkele voorzitters contacteerden ons en we zijn beginnen samenwerken.

Pitts.be was op dat moment ook nog maar een schim van de site dat het nu is. En deze samenwerking heeft zich uitgebreid en pitts is enorm gegroeid. Met tussen de 8000 en de 15.000 unieke bezoekers per dag is pitts zonder twijfel nog steeds het beste uithangbord voor een bonverkoop, nergens vind je zoveel potentiële kopers.

 

Pitts bonverkopingen ook in het buitenland

Maar we gaan nog verder, vanaf dit jaar worden bons van gerenommeerde tophokken ook aangeboden aan buitenlandse liefhebbers waardoor de kans dat de behaalde prijzen nog hoger worden zeer reëel is. Bij Pitts.be haal je zonder twijfel het grootste rendement uit je bonverkoop.

Ook kan je vanaf vorig jaar een aantrekkelijke bon in de kijker zetten en de illustratie en de presentatie van de bons is prachtig. Ook de afhandeling loopt volledig automatisch en meer en meer verenigingen kiezen dan ook om de bonverkoop in eindbiedingen bij ons volledig af te handelen wat vaak een grotere opbrengst met zich meebrengt omdat Internationale kopers tegen elkaar opbieden.

 

Betalingsgarantie, kies voor zekerheid !

Nog een zeer belangrijk punt dat geen enkele andere site biedt is het feit dat pitts garant staat voor het geboden bedrag. Indien er wanbetalers tussen zitten, spitten wij alles uit, gaan wij er achteraan, de malafide bieders komen op de zwarte lijst te staan.
Pitts.be en de clubs voor een sterkere sport.

 

Uw vereniging in de kijker

Bezorg de redactie al uw verenigings-informatie om op de website te plaatsen, bij ons kan u altijd terecht voor de promotie van uw Kampioenendag, uw club, uw vereniging of samenspel:

  • Gratis: Uitslagen (samenspel - club) deze kunnen zelf geplaatst worden of aan de redactie bezorgd worden;
  • Gratis: De redactie plaatst de ereprijswinnaars bij aantal duiven >= 500 met een vermelding in de rubriek Prestaties;
  • Gratis: Uw evenement bij Verenigingsnieuws & op de Pitts.be-Kalender;
  • Gratis: De Kampioenschappen van uw vereniging/club/samenspel in de rubriek Kampioenschappen;
  • Gratis: Bezorg ons uw verslag of foto's van de kampioenenhuldiging en wij plaatsen dit in een Foto-Album en/of bij Verenigingsnieuws;
  • Gratis: De info die u bij uw Bonverkoop op Pitts.be vermeld, wordt door ons op de Pitts.be Kalender geplaatst samen met een link naar de Bonverkoop;
  • Gratis: De info die u bij uw Bonverkoop op Pitts.be vermeld, wordt door ons op de Faceboookgroep geplaatst;
  • De vereningen met een Voorbieding Bonverkoop op Pitts.be kunnen ook het eindoverzicht na de zaalverkoop bezorgen om als Nieuws-item toe te voegen;
  • De verenigingen met een Bonverkoop op Pitts.be kunnen ook Gratis hun verenigingsinformatie plaatsen op onze Facebookgroep https://www.facebook.com/groups/670222756433361/;

 

Maak de prijzen van de kampioenschappen nog aantrekkelijker.

De tijd dat iedereen een trofee krijgt voor ieder kampioenschap ligt stilaan achter ons. De kasten staan er vol van, vrouwen willen ze niet meer afstoffen. Meer en meer gaat men naturaprijzen geven waar liefhebbers iets aan hebben. Pitts heeft zoals jullie weten een prachtige webshop met honderden producten en duivensport accessoires en voer aan de scherpste prijzen.

Verenigingen kunnen nu aan hun leden ipv een trofee een cadeaubon geven voor onze webshop. Via een unieke code die op deze bon staat kunnen de liefhebbers dan zelf beslissen wat en wanneer ze iets kopen en het wordt hen thuis geleverd. Op deze manier heeft de liefhebber maximaal voordeel, kunnen ze hun prijs verzilveren waar ze ook daadwerkelijk iets aan hebben.

Maar we gaan nog verder. Verenigingen die de bonverkoop en daarbij de cadeaubons voor hun kampioenendag bij pitts bestellen die ontvangen gratis van pitts voor 5% van het aangekochte bedrag van deze cadeaubons een/of meerdere gratis bon(s).

Concreet heb je de bonverkoop met ons georganiseerd en bestel je voor 1.000- euro cadeaubons om uit te delen op de kampioenendag dan schenkt Pitts.be je een cadeaubon ter waarde van 50-euro gratis. Het is een geste van ons uit om verenigingen te bedanken voor hun vertrouwen en samenwerking.

 

Pitts, uw partner in de duivensport

Zoals we hoger ook al schreven, met Pitts.be kies je een partner die 100% kan vertrouwen, een partner met een gezicht waarbij je weet dat er voor ieder mogelijks probleem een oplossing wordt gezocht. Iedereen veel succes met de bonverkopingen en kampioenendagen en we hopen op een productieve samenwerking. Pitts.be en verenigingen samen voor een sterkere sport.

Voor meer info & voorwaarden contacteer: info@pitts.be 

 

48678-29892-bonverkoop-thumbm.jpg | Pitts

Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven