Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Pitts samen met de verenigingen naar een sterkere sport

Geplaatst op 04/11/2019, Auteur: Davy

116452-hippollywood_lr1200-bpm_0638a-croppedxs.jpg | Pitts

Bedankt voor de samenwerking

Het is tijd om de balans van het vorige seizoen 2019 op te maken en aan de voorbereidingen van het kweekseizoen te denken.

Graag zouden wij hierbij ook willen gebruik maken om de inrichters, samenspelen, verenigingen, medewerkers en uitmakers te bedanken voor de samenwerking met Pitts.be !

Alvast bedankt aan iedereen voor het plaatsen of bezorgen van de uitslagen, verslagen, nieuws...

 

Uw Vereniging & Liefhebbers in de Kijker:

 • Bezorg de redactie al uw verenigings-informatie om op de website te plaatsen, bij ons kan u altijd terecht voor de promotie van uw Kampioenendag, uw club, uw vereniging of samenspel;
 • Gratis: Uitslagen (samenspel - club) deze kunnen zelf geplaatst worden of aan de redactie bezorgd worden;
 • Gratis: Uw evenement bij Verenigingsnieuws & op de Pitts.be-Kalender;
 • Gratis: De Kampioenschappen van uw vereniging/club/samenspel in de rubriek Kampioenschappen;
 • Gratis: De redactie plaatst de ereprijswinnaars bij aantal duiven >= 250 met een vermelding in de rubriek Prestaties;
 • Gratis: De redactie plaatst de ereprijswinnaars bij aantal duiven >= 1.000 met een vermelding in de rubriek Nieuws in het item Sterke Prestaties;

 • Gratis: De redactie plaatst ingestuurde Mooie Prestaties in de rubriek Nieuws in het item Sterke Prestaties en in de rubriek Prestaties;

 • ....

 

Kampioenschappen

De uitslagen & circulaires kunnen de verenigingen en hun medewerkers zoals steeds zelf toegevoegd worden.

Overzichten van de kampioenschappen 2019 voor in onze rubriek kampioenschappen kan u bezorgen via info@pitts.be.

Ook ander verenigingsnieuws kan u ook altijd 'gratis' via dit mailadres bezorgen: nieuws, aankondigingen of verslagen kampioenen-huldigingen, evenementen (kampioenendagen, forums, eetdagen, tentoonstellingen, ...)...

 

Uw Bonverkoping op Pitts.be

De verenigingen doen nu hun voordeel

Pitts.be publiceert al vele jaren de voorbiedingen van de bonverkopingen. Het dateert nog uit de tijd dat de bonnenverkoop helemaal op z’n gat lag. De verenigingen hadden heel wat mooie bons maar amper kandidaat kopers op hun kampioenendag. Resultaat, amper opbrengst, het water stond vele verenigingen tot aan de lippen. Enkele voorzitters contacteerden ons en we zijn beginnen samenwerken.

Pitts.be was op dat moment ook nog maar een schim van de site dat het nu is. En deze samenwerking heeft zich uitgebreid en Pitts is enorm gegroeid. Met tussen de 8.000 en de 15.000 unieke bezoekers per dag is Pitts zonder twijfel nog steeds het beste uithangbord voor een bonverkoop, nergens vind je zoveel potentiële kopers.

Pitts bonverkopingen Bon in de Kijker

Maar we gaan nog verder, vanaf dit jaar worden bons van gerenommeerde tophokken ook aangeboden aan buitenlandse liefhebbers waardoor de kans dat de behaalde prijzen nog hoger worden zeer reëel is. Bij Pitts.be haal je zonder twijfel het grootste rendement uit je bonverkoop.

Ook kan je vanaf vorig jaar een aantrekkelijke bon in de kijker zetten en de illustratie en de presentatie van de bons is prachtig. Ook de afhandeling loopt volledig automatisch en meer en meer verenigingen kiezen dan ook om de bonverkoop in eindbiedingen bij ons volledig af te handelen wat vaak een grotere opbrengst met zich meebrengt omdat Internationale kopers tegen elkaar opbieden.

Betalingsgarantie, kies voor zekerheid !

Nog een zeer belangrijk punt dat geen enkele andere site biedt is het feit dat pitts garant staat voor het geboden bedrag. Indien er wanbetalers tussen zitten, spitten wij alles uit, gaan wij er achteraan, de malafide bieders komen op de zwarte lijst te staan.
Pitts.be en de clubs voor een sterkere sport.

 • Gratis: De info die u bij uw Bonverkoop op Pitts.be vermeld, wordt door ons op de Pitts.be Kalender geplaatst samen met een link naar de Bonverkoop;
 • Gratis: De info die u bij uw Bonverkoop op Pitts.be vermeld, wordt door ons bij Verenigingsnieuws geplaatst;

 • Gratis: De info die u bij uw Bonverkoop op Pitts.be vermeld, wordt door ons op de Faceboook geplaatst;
 • De vereningen met een Voorbieding Bonverkoop op Pitts.be kunnen ook het eindoverzicht na de zaalverkoop bezorgen om als Nieuws-item toe te voegen;
 • Gratis: Bezorg ons uw verslag of foto's van de kampioenenhuldiging en wij plaatsen dit in een Foto-Album en/of bij Verenigingsnieuws;

 • De verenigingen met een Bonverkoop op Pitts.be kunnen ook Gratis hun verenigingsinformatie plaatsen op onze Facebookgroep https://www.facebook.com/groups/670222756433361/ ;

Lees hier Meer => https://www.pitts.be/nl-BE/artikels-72/pitts-samen-met-de-verenigingen-naar-een-sterkere-sport-15998/

 

Maak de prijzen van de kampioenschappen nog aantrekkelijker

De tijd dat iedereen een trofee krijgt voor ieder kampioenschap ligt stilaan achter ons. De kasten staan er vol van, vrouwen willen ze niet meer afstoffen. Meer en meer gaat men naturaprijzen geven waar liefhebbers iets aan hebben. Pitts heeft zoals jullie weten een prachtige webshop http://shop.pitts.be/nl-BE/ met honderden producten en duivensport accessoires en voer aan de scherpste prijzen.

Verenigingen kunnen nu aan hun leden ipv een trofee een cadeaubon geven voor onze webshop http://shop.pitts.be/nl-BE/. Via een unieke code die op deze bon staat kunnen de liefhebbers dan zelf beslissen wat en wanneer ze iets kopen en het wordt hen thuis geleverd. Op deze manier heeft de liefhebber maximaal voordeel, kunnen ze hun prijs verzilveren waar ze ook daadwerkelijk iets aan hebben.

Maar we gaan nog verder. Verenigingen die de bonverkoop en daarbij de cadeaubons voor hun kampioenendag bij Pitts bestellen die ontvangen gratis van pitts voor 5% van het aangekochte bedrag van deze cadeaubons een/of meerdere gratis bon(s).

Concreet heb je de bonverkoop met ons georganiseerd en bestel je voor 1.000- euro cadeaubons om uit te delen op de kampioenendag dan schenkt Pitts.be je een cadeaubon ter waarde van 50-euro gratis. Het is een geste van ons uit om verenigingen te bedanken voor hun vertrouwen en samenwerking.

 

Samen aankoop ruimengeling: liefhebbers doen er flink hun voordeel mee

Pitts zorgt ervoor dat liefhebbers in samenkoop duivenvoer goedkoop kunnen aankopen. Vanaf nu verkrijgbaar: Pitts Ruimengeling en binnenkort Pitts Kweekmengeling. 

Liefhebbers beseffen maar al te goed dat zowel de rui een belangrijke periode is voor onze duiven. Ze hebben dan recht op de beste verzorging, en daarbij hoort ook prima voer. Naar aanleiding van deze periodes ontwikkelde Pitts een eigen rui- en een eigen kweekmengeling aan de democratische prijs van €11,95 per zak van 25 kilogram.

Deze mengelingen zijn enkel verkrijgbaar in samenkoop, dit wil zeggen minimum 40 zakken. De prijs is inclusief levering aan huis of bij uw vereniging of … Maak elkaar warm en bestel een pallet mengeling samen met uw vrienden, clubgenoten, enz.

Hoe te verkrijgen?
Stuur een e-mail naar info@pitts.be waarna u een uitnodiging tot betaling ontvangt.

De prijs bedraagt €11,95 per zak met een minimumafname van 40 zakken. Dit is de prijs aan huis geleverd binnen België!

Lees hier Meer => https://www.pitts.be/nl-BE/artikels-72/samen-aankoop-ruimengeling-liefhebbers-doen-er-flink-hun-voordeel-mee-7765/

 

Duivenverkopingen

De voorbije jaren organiseerde Pitts, tijdens de herfst en winter, onder grote belangstelling wekelijkse duivenverkopingen. Pitts is op korte termijn één van de marktleiders geworden inzake duivenveilingen in de Belgische en internationale duivensport.

Ook in 2019-2020 zullen wij de succesformule verderzetten; inclusief de mogelijkheid de aangeboden duiven te bezichtigen op zondagvoormiddag. 

Alhoewel er reeds heel wat veilingen zijn gepland voor de komende herfst- en wintermaanden, hebben wij nog steeds interesse in de begeleiding van bijkomende duivenverkopingen.

Duivenliefhebbers met interesse in een totale verkoping, een verkoop van een gedeelte van een kolonie, een ronde uitgeruide zomerjongen uit topkwekers, bevlogen jongen 2019, late jongen uit de supervliegers, …..

Geef ons een seintje en wij geven u graag, uiteraard vrijblijvend, bijkomende toelichting en praktische informatie via info@pitts.be of gsm.: +32 (0)479/54 96 58

Het contact zal nadien via de medewerkers van het Pitts-team verlopen. 

Het Pitts veilingseizoen 2019/2020 loopt op volle toeren

Lees hier Meer => https://www.pitts.be/nl-BE/artikels-72/het-pitts-veilingseizoen-20192020-loopt-op-volle-toeren-18523/

Kijkdagen op zondag.

De succesvolle kijkdagen zijn ondertussen een traditie. De duiven van de lopende veiling(en) zullen iedere week op zondagvoormiddag van 10u30 t.e.m. 12u30 te bezichtigen en te keuren zijn. 

De kijkdagen hebben afwisselend plaats in zaal Luman, Schulensebaan 5, 3560 Lummen en bij Gert Van Limbergen, Lange weestraat 51, 9340 Lede.

 

Pitts Duiven Comunity - Premium Lid

Vanaf nu kan je als Pitts-lezer "premium lid" worden. Als premium lid krijg je

 • Toegang tot alle "premium artikels"
 • Lidmaatschap van onze club
 • Verschillende andere voordelen op regelmatige tijdstippen (meer hierover regelmatig op Pitts)
  • ​Rui-pakket: Rui Mineral, Letalook en Vetcheck routine (actie geldig t.e.m. 15/11/2019)
  • De ideale combinatie om zorgeloos de rui-periode door te komen.
  • Normaal € 62,95 en nu € 45,00 incl. verzending (in België)! 

  • ACTIE: Speciaal voor premium leden !

Lees hier Meer => https://www.pitts.be/nl-BE/artikels-72/actie-speciaal-voor-premium-leden-13842/

Nog geen Premium lid? Inschrijven is simpel! Hoe lid worden?

Je stort €30 op rekeningnummer BE56 7350 0686 7988 met de vermelding "Premium lidmaatschap – je naam – je e-mailadres"
Registreer jezelf op onze site indien je dit nog niet gedaan hebt.
Geef ons vervolgens een seintje zodat we uw e-mailadres kunnen koppelen aan uw gegevens.

Het hele Pitts Team dankt jullie alvast voor de steun en het vertrouwen.

Door premium lid te worden van onze club, sympathiseer je met onze organisatie en ondersteun je de werking van de website en onze reporters. Die ondersteuning van onze lezers hebben we meer dan ooit nodig als we we een toonaangevende rol willen blijven spelen binnen de duivensport.

 

Nieuws melden

Hebt u nieuws in verband met de duivensport, bent u getuige geweest van iets mooi, heeft u verenigingnieuws of heeft u iets gehoord in de vereniging of gelezen op het internet wat met duiven te maken heeft. 

Stuur dan een berichtje naar onze redactie info@pitts.be samen met uw telefoon nummer.

Wij zoeken het verder uit. Alle nieuws is welkom. U maakt deel uit van de duivensport  Pitts voor en door duivenliefhebber.

Pitts, uw partner in de duivensport

Zoals we hoger ook al schreven, met Pitts.be kies je een partner die 100% kan vertrouwen, een partner met een gezicht waarbij je weet dat er voor ieder mogelijks probleem een oplossing wordt gezocht.

 

Iedereen veel succes met de bonverkopingen en kampioenendagen en we hopen op een productieve samenwerking. Pitts.be en verenigingen samen voor een sterkere sport.

Voor meer info & voorwaarden contacteer steeds vrijblijvend: info@pitts.be 

 


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven