Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Pitts samen met de verenigingen naar een sterkere sport, ontdek nu onze condities

Geplaatst op 17/01/2023, Auteur: Pitts


Al jaren is de bonnenverkoop op Pitts.be een groot succes en deze behalen dan ook altijd de allerhoogste opbrengst voor iedere vereniging.

Doordat we op pitts werken met meerdere talen zoals Nederlands, engels en frans worden de bons van gerenommeerde tophokken sowieso aangeboden aan buitenlandse liefhebbers waardoor de kans dat de behaalde prijzen nog hoger worden zeer reëel is. Bij Pitts.be haal je zonder twijfel het grootste rendement uit je bonverkoop.

Ook kan je zoals de andere jaren een aantrekkelijke bon in de kijker laten zetten op Pitts.be en Facebook, we zorgen ervoor dat de illustratie en de presentatie perfect bij de gekozen bon past.

De afhandeling van de bonverkoop loopt volledig automatisch en meer en meer verenigingen kiezen dan ook om de bonverkoop in eindbiedingen bij ons volledig af te handelen wat vaak een grotere opbrengst met zich meebrengt omdat Internationale kopers tegen elkaar opbieden. 

Wilt u liever niet eindeloos bons ingeven en geeft u dit liever uit handen, geen probleem Pitts helpt u hier graag bij. 

Nog een zeer belangrijk punt dat geen enkele andere site biedt is het feit dat pitts garant staat voor het geboden bedrag. Indien er wanbetalers tussen zitten, spitten wij alles uit, gaan wij er achteraan, de malafide bieders komen op de zwarte lijst te staan.

Wij hopen ook dit jaar weer uw bonverkoping te mogen organiseren. En voor wie het de eerste keer is staan wij bij vragen steeds tot uw dienst.

Ook dit jaar kunnen we jullie twee formules voorstellen.

 • Voor meer info hierover contacteer: info@pitts.be 

 

Uw vereniging in de kijker

Bezorg de redactie al uw verenigings-informatie om op de website te plaatsen, bij ons kan u altijd terecht voor de promotie van uw Kampioenendag, uw club, uw vereniging of samenspel:

 • Gratis: Uitslagen (samenspel - club) deze kunnen zelf geplaatst worden of aan de redactie bezorgd worden;
 • Gratis: De redactie plaatst de ereprijswinnaars bij aantal duiven >= 500 met een vermelding in de rubriek Prestaties;
 • Gratis: Uw evenement bij Verenigingsnieuws & op de Pitts.be-Kalender;
 • Gratis: De Kampioenschappen van uw vereniging/club/samenspel in de rubriek Kampioenschappen;
 • Gratis: Bezorg ons uw verslag of foto's van de kampioenenhuldiging en wij plaatsen dit in een Foto-Album en/of bij Verenigingsnieuws;
 • Gratis: De info die u bij uw Bonverkoop op Pitts.be vermeld, wordt door ons op de Pitts.be Kalender geplaatst samen met een link naar de Bonverkoop;
 • Gratis: De info die u bij uw Bonverkoop op Pitts.be vermeld, wordt door ons op de Faceboookgroep geplaatst;
 • De vereningen met een Voorbieding Bonverkoop op Pitts.be kunnen ook het eindoverzicht na de zaalverkoop bezorgen om als Nieuws-item toe te voegen;
 • De verenigingen met een Bonverkoop op Pitts.be kunnen ook Gratis hun verenigingsinformatie plaatsen op onze Facebookgroep 

 

Maak de prijzen van de kampioenschappen nog aantrekkelijker.

De tijd dat iedereen een trofee krijgt voor ieder kampioenschap ligt stilaan achter ons. De kasten staan er vol van, vrouwen willen ze niet meer afstoffen. Meer en meer gaat men naturaprijzen geven waar liefhebbers iets aan hebben. Pitts heeft zoals jullie weten een prachtige webshop met honderden producten en duivensport accessoires en voer aan de scherpste prijzen.

Verenigingen kunnen nu aan hun leden ipv een trofee een cadeaubon geven voor onze webshop. Via een unieke code die op deze bon staat kunnen de liefhebbers dan zelf beslissen wat en wanneer ze iets kopen en het wordt hen thuis geleverd. Op deze manier heeft de liefhebber maximaal voordeel, kunnen ze hun prijs verzilveren waar ze ook daadwerkelijk iets aan hebben.

 

Pitts, uw partner in de duivensport

Zoals we hoger ook al schreven, met Pitts.be kies je een partner die 100% kan vertrouwen, een partner met een gezicht waarbij je weet dat er voor ieder mogelijks probleem een oplossing wordt gezocht. Iedereen veel succes met de bonverkopingen en kampioenendagen en we hopen op een productieve samenwerking. Pitts.be en verenigingen samen voor een sterkere sport.

 • Voor meer info & voorwaarden contacteer: info@pitts.be 

Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven