Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Prijskaartje voor prestigieuze gala-avond Olympiade

Geplaatst op 18/01/2017, Auteur: Pitts


Tijdens WOII was deze ruimte een verzamelplaats voor duiven. De receptie, waar “Olympische champagne” zal worden geschonken, vindt plaats op het gelijkvloers in zaal Blue Boulevard en voor het diner verhuizen de genodigden naar zaal Mezzanine, op het platform, een verdieping hoger.

Er worden gratis shuttles ingezet tussen Brussels Square en het Jubelpark, ongeveer 10 minuten rijden. Er is ook ruime parking voor het gebouw. Stefaan Van Bockstaele: “We verwachten 800 mensen voor het galadiner waaronder een groep van 43 personen uit China en Taiwan begeleid door de eerste minister van Taiwan (die heeft nog in Parijs gestudeerd). Sandra Kim en Frank Galan komen zingen en  er zal een optreden zijn van een groep uit Taiwan. Het feest moet eindigen om 1 uur want er wonen hooggeplaatste Europese mensen in die buurt die geen geluidshinder willen. De prijs is 125€, diner, drank tijdens diner en de Olympische champagne van de receptie, inbegrepen. Als we een vergelijking maken met de prijs die tijdens de Olympiade in Oostende gevraagd werd dan zou, met de indexverhogingen erbij, het diner nu 150€ kosten. De totale kost voor de gala-avond komt op 88.000 €.”

Catering
De garage naast Hall 1 en 2 is afgehuurd voor de catering. In Hall 3 zullen de bezoekers kunnen genieten van een lunch aan 16€, te kiezen uit friet met balletjes in tomatensaus, of stoofvlees, of vol-au-vent. Een pintje kost 2 euro.
Stefaan Van Bockstaele: ”En het zullen geen 3 stukjes stoofvlees zijn maar een goedgevuld bord. Ik heb een foto opgestuurd naar de traîteur met hoe friet met stoofvlees er hoort uit te zien. Dit jaar is er ook voor gezorgd dat er voldoende bier en wijn op voorraad is zodat we geen herhaling van vorig jaar kunnen krijgen. Een café zonder bier is een catastrofe. Een bezoek aan de Olympiade kan voor een liefhebber maar geslaagd zijn als hij ook genoeg te eten en te drinken kan krijgen. In de catering area is plaats voor 800 à 900 personen. Er zijn 400 zitplaatsen voorzien en voor de rest staan er hoge ronde tafeltjes voor een walking diner. Je betaalt met bonnetjes en het is 2 euro per bon. De standen sluiten om 18uur maar de bar blijft open!”


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven