Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Product in de kijker: "Defender +" de ultieme bescherming voor je jonge duiven.

Geplaatst op 15/05/2018, Auteur: pittsDefender + is een nieuw product op de markt dat speciaal ontwikkeld werd voor jonge duiven. 
In de eerste levensmaanden en tijdens wedstrijden zijn deze zeer vatbaar voor allerlei infecties en ziektes waardoor er ontstekingen ontstaan. Hierdoor voelen de jongen zich minder goed en presteren ook slechter met grote verliezen als gevolg. Defender+ bevat meer dan 20 verschillende antioxidanten die de schadelijke vrije radicalen kunnen neutraliseren. Dit resulteert in minder ontstekingen in het lichaam en gezondere organen en daardoor ook fitte jonge duiven. Defender+ verhoogt de weerstand op een volledig natuurlijke wijze. 3 à 4 x per week 10ml/liter water gedurende het volledige jonge duivenseizoen. Bij acute infecties 20ml/liter. Het is een topproduct dat uitvoerig werd getest afgelopen jaar. 

Prijs:19.5 euro

Te koop in de betere duivenshop of in de pitts webshop. 

ACTIE: speciaal voor premium leden en lezers pitts magazine. Willen jullie kennis maken met dit product dan kan dit. NU GRATIS VERZENDING (in België) tot en met augustus 2018
 

Enkel te bestellen via info@pitts.be 19.5 euro (verzending incl.binnen België. ) U stort 19,50 euro op het rekeningnummer: BE56 7350 0686 7988 met de vermelding Defender + – je naam – je volledige adres, zodra wij de betaling hebben ontvangen zal de Pro-grain verzonden worden.


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven