Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Resultaten en constateringen uit de NPO leden enquête 2016

Geplaatst op 20/12/2016, Auteur:


Resultaten en constateringen uit de NPO leden enquête 2016

 

De Nederlandse Postduivenhouders Organisatie (NPO) heeft onder haar leden een enquête gehouden waarin de leden is gevraagd naar hun visie op de NPO, de afdelingen en verenigingen, over de competitie en de communicatie. Van de ruim 18.500 enquêtes die zijn verstuurd, zijn er ongeveer 5000 ingevuld geretourneerd, een score die grote betrokkenheid van de leden bij de NPO laat zien en ook een representatief beeld geeft van de meningen van de leden.

De stuurgroep die betrokken is bij de organisatieontwikkeling van de NPO heeft aangegeven dat bij de route naar een krachtige duivensportorganisatie altijd de duivenliefhebber centraal moet staan. De NPO wil met de antwoorden uit deze enquête de postduivenliefhebber een stem geven in de ontwikkeling van de sport, de organisatie en haar beleid.

In deze eerste analyse hebben wij ons beperkt tot het algemene beeld van de beoefenaren op de duivensport en de NPO. Wij zijn niet ingegaan op alle sport- en wedstrijdspecifieke elementen. De schat aan gegevens uit de enquête op dit onderwerp kunnen voor de wedstrijdorganisatoren van grote waarde zijn en worden op een later moment ter beschikking gesteld.


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven