Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Roegiest & de Visser

Geplaatst op 17/10/2017, Auteur: pItts/PB


Halverwege de jaren negentig slaan Willie Roegiest en Johnny de Visser de handen in elkaar. Met duiven van Koen Minderhoud en Jos Vercammen als basis voor hun hok stapelen ze de successen op. 1ste NPO Orleans van 10.173 duiven. 1ste ZNB Tours (snelste van 27.500 duiven). 1ste NPO Sourdun van 6.022 duifjes.1ste NPO Tours tegen 6.752 duiven, enz…

In 2011 gaan ze versterking zoeken bij een hok dat op een onwaarschijnlijk hoog niveau aan het pieken is. De keizers van het vitesse spel uit Lille: Stickers-Donckers. Een duo dat ook onze eigen Duivenkrant kampioenschappen jarenlang heeft gedomineerd.  In deze veiling jonge duifjes die afstammen van een heel bataljon van veelwinnaars, crackduiven en winnaars van provinciale en/of nationale KBDB onderscheidingen.
Verder wonen op de mooie hokken in het mosselstadje Philippine (Zeeland) ook nog de bloedlijnen: Batenburg-van der Merwe, Rudi Desaer, Patrick en Dimitri Houfflyn, Jos Joosen, Roger en Dirk Speybroeck, Patricia Verhaegen en Verreckt-Arien.
Pitts verkoopt een lot zomerjongen uit het allerbeste van Roegiest & de Visser, gekweekt voor hun eigen kweekhok, komen nu wegens tijdsgebrek door de drukke job van Johnny, uitzonderlijk te koop.  Een buitenkans om ieder kweekhok te versterken !!

 

  • De veilingen eindigen op woensdag 25/10/2017 om 20u. Indien er in het laatste kwartier nog een bod uitgebracht wordt, verlengt de veiling telkens met 15 minuten.
  • De kijkdag van deze duiven zal doorgaan op zondag 22/10 bij Gert Van Limbergen,  Lange weestraat 51, 9340 Lede
  • Klik hier voor naar de veilingen te gaan.

 

 


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven