Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Sans Peur Herent: Eetdagen -Vogelgriep

Geplaatst op 12/02/2017, Auteur: Persbericht / DD


Sans Peur Herent: Eetdagen -Vogelgriep

Een nieuwe nieuwsbrief vanuit Sans Peur:

 

Eetdagen 18 + 19 februari 2017

Wij verwelkomen graag iedereen op onze jaarlijkse eetdagen! Onze ploeg van medewerkers staat onder leiding van Chef Boudewijn weer paraat om u te verwennen met lekker eten.

De formule van de afgelopen jaren blijft behouden: het is niet nodig om een plaatsje te reserveren en er is plaats genoeg voor iedereen.

Wij serveren 3 menu's met soep, hoofdgerecht en dessert aan democratische prijzen, en dat volledig ten voordele van onze vereniging.

Wij hopen al onze leden, hun familie en sympathisanten weer talrijk te mogen ontvangen in de parochiezaal te Winksele-Delle.

 

Vogelgriep

Momenteel zijn de richtlijnen vanuit KBDB en het FAVV nog steeds ongewijzigd en is het verplicht om de duiven op het hok te laten.

Het is ook verboden om duiven samen te brengen, daarom worden duivenmarkten afgelast en is in ons lokaal ook de tentoonstelling van Barcelona die gepland stond voor deze zondag afgelast.

We bekijken of we hier een nieuwe datum voor kunnen inplannen.

Hou zeker onze website en die van de KBDB in het oog voor de laatste updates omtrent de vogelgriep.

 

 

Fugare

We voorzien een busreis naar Fugare (Kortrijk) op 25 februari, er zijn reeds voldoende inschrijvingen om de bus te laten doorgaan, en er zijn nog enkele plaatsjes vrij.

Wie graag mee wil , gelieve zich in te schrijven (via lokaal, leden bestuur of Rudi Stommels - 016/489352 of rudi.stommels@skynet.be).

We voorzien te vertrekken om 8.00 uur te Herent en terug te komen vanaf 15.00 uur

www.sanspeurherent.be

 

 

 


Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven