Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Stefaan Van Bockstaele: Wij zijn klaar voor de Olympiade

Geplaatst op 26/01/2017, Auteur: piet.aelberts@telenet.be


De voorbereidingen voor de Olympiade draaien op volle toeren. Heel de KBDB-top en de medewerkers zijn er danig in Brussel danig in de weer om van deze 35ste Olympiade (van 27 tot 29 januari) een hoogdag te maken.

Uiteraard wordt ook uitgekeken naar de belangstelling van de Belgische liefhebbers. Die lijkt nu toch wat toe te nemen. Voor veel gewone liefhebbers is de Olympiade een soort ‘ver van mijn bed-show’, zo klonk het eerst, maar nu is er stilaan een kentering aan het komen.

Zo ziet althans onze nationale voorzitter het. “Tal van liefhebbers hebben we intussen laten weten dat ze zeker aanwezig zullen zijn.
Ook voor de gala-avond wordt massaal  gereageerd. Zo had ik zopas nog een Duitser aan de lijn die nog 25 plaatsen wilde. Wij hadden een reserve ingebouwd van 50 plaatsen, wel die zijn nu ook volzet. Er zullen een 600-tal personen aan het galadiner deelnemen.
Ook de andere avonden zijn goed ingevuld geraakt. Voor donderdagavond komen we aan ongeveer 300 mensen.
De minste avond, dat wel, maar dat komt omdat er op vrijdag nog moet gewerkt worden en dat sommige liefhebbers gevraagd hebben om hun prijs op zaterdag te mogen komen afhalen omdat ze dan toch de Olympiade komen bezoeken.  Wij begrijpen dat en zijn daar flexibel in.
Voor de vrijdagavond hebben we zo’n 400 inschrijvingen en dat is toch wel een succes te noemen. De weersvoorspellingen zijn goed voor het weekend dus wij hopen op een groot aantal liefhebbers dat naar de Square zal afzakken.

Wij hebben hier een goed gevoel in en zullen ons 100% inzetten om er een topweekend van te maken voor de duivensport.”

v4-ontwerp-duivenkrant-olympiade-2017-gesleept-1.jpg | Pitts

Op onze stand op de Olympiade hebben we twee topaanbiedingen van grote klasse: 70 duiven Van Eynde-Govaerts en 23 van nationaal kampioen Ameel-Vanlake. Ze worden tentoongesteld in onze stand, waar de liefhebbers bovendien terechtkunnen voor informatie, producten, vetchecks, enz. 


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven