Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Tim Penders (Heerlen – NL) jong talent van vitesse tot dagfond

Geplaatst op 29/11/2022, Auteur: Pitts


Dat de jeugd het lang niet slecht doet in de duivensport, hebben we al meermaals moeten toegeven. Ook Tim Penders heeft op bijzonder korte tijd al meermaals van zich laten horen. Pitts ging op zoek naar het geheim achter deze Nederlandse topper en brengt exclusief een aantal duiven in veiling die uit het hartje van deze kampioenenkolonie voortkomen. Een beperkt aanbod, maar duidelijk van de allerhoogste kwaliteit!

tim-penders.jpg | Pitts

Voor Tim Penders begon het allemaal toen een vreemde reisduif aankwam bij zijn witte sierduiven die hij als tiener hield op een klein hokje op het terras. De duif werd aangemeld bij eigenaar P. Thissen en uit dank voor het aanmelden kreeg Tim meteen 20 duiven mee naar huis om te starten. Er was op dat moment nog niet eens een hok om de duiven in te steken, maar daar vond Tim snel iets op: in de schuur in de tuin had hij een eigen cafeetje gemaakt waar hij aanvankelijk in het weekend feestjes hield voor vrienden. Op een paar dagen tijd werd deze ruimte omgetoverd tot een duivenhok waar tot op vandaag nog steeds de kweekduiven zitten. Tim: “In de zomer van 2016 wilde ik graag een echt duivenhok aanschaffen en dus ben ik er op internet één gaan zoeken. Helaas stonden er in onze buurt geen duivenhokken te koop, wel hokken voor andere dieren waaronder een kanariehok. Aan het hok was erg veel werk en tijdens het afbreken en vervoeren was er veel kapot gegaan. Met veel hulp van mijn vader en vrienden heb ik hier een fantastisch hok van kunnen maken. Op internet heb ik verschillende hokken bekeken en van daaruit de inrichting van het hok zelf gemaakt. Mark Renneberg, een oude kennis van mijn vader, is naar mijn hok komen kijken en heeft mij ook een aantal goede tips gegeven.” Het hok werd na verloop van tijd nog verder uitgebreid en biedt nu plaats aan 15 vliegduivinnen en verder nog 2 afdelingen voor jonge duiven.

 

Focus op de duivinnen

De duivers worden enkel als jonge duif gespeeld. Het zijn de duivinnen die later de eer moeten verdedigen bij de oude duiven. Deze 15 stuks hebben elk hun eigen nestbak waar ze overdag in opgesloten zitten. De duivinnen zijn allemaal erg tam en vooral heel fel onderling. In de ochtend rond 06:30 uur beginnen ze aan hun ochtendtraining die meestal rond de 45 minuten duurt. Na binnenkomst wordt er gevoederd en gedronken en gaan de duivinnen vanzelf terug hun bak in. Omdat Tim werkzaam is als docent aan het Vista college in Heerlen, staat zijn vader meestal in voor de training van de jonge duiven in de namiddag. Wanneer Tim thuiskomt van het werk, zijn de duivinnen terug aan de beurt voor hun tweede training. Voor aanvang van de vluchten worden ze een aantal keer zelf weggebracht tot ongeveer 20 kilometer. Bij de eerste vluchten worden de doffers niet getoond voor inkorving, wanneer de midfond begint wel. Vanaf de ééndaagse fond mogen de duivinnen een halve dag bij hun doffer na de thuiskomst.

 

Jonge duiven

De 10 kweekkoppels worden meestal gekoppeld in de laatste week van de kerstvakantie aangezien Tim dan in verlof is. De vliegers worden pas gekoppeld als de kwekers beginnen aan de 2e ronde en de eieren van de kwekers worden dan omgelegd naar de vliegers. Uit de beste vliegers worden de jongen wel bewaard. Er worden jaarlijks rond de 60 à 80 jongen afgezet en aangezien de roofvogel er spijtig genoeg gewoonlijk zo’n 20/25 wegplukt, blijven er uiteindelijk zo’n 40-50 over om te starten. Ze trainen 1x per dag en moeten verplicht de lucht in. Eenmaal in de lucht wordt er niet met een vlag of iets dergelijks gewerkt. “Duiven moeten uit zichzelf willen vliegen. Als ze dit niet doen zijn ze wat mij betreft niet in orde,” aldus Tim. Tot de eerste vluchten blijven de jongen samen zitten en van zodra er enige koppels gevormd zijn, worden ze gescheiden en op de schuifdeur gespeeld. Als ze terugkomen van de vlucht mogen ze samen genieten tot de avond, dan worden ze weer gescheiden. Ze worden verduisterd van maart tot en met begin juni. Vanaf begin augustus worden ze dan bijgelicht tot september. De jonge duiven worden goed opgeleerd en eerst vanuit de tuin voor het hok uitgelaten, vervolgens met kleine stapjes steeds iets verder tot er uiteindelijk een afstand bereikt is van 20/25 km. Ze worden dan ook steeds de avond voordien gevangen, dan krijgen ze drinkbakjes aan de manden en kunnen ze zo leren drinken.

 

Stamopbouw

·      Jo en Florian Hendriks: Lijnen: o.a. de “Joris”, “Bettini Lady”, “Zoon New Bliksem”, “Deng Lin’s Favourit”, “Argenton”, “New Bettini”, “Dochter Olivia”.

·      Pierre Voncken: Lijnen Jo en Florian Hendriks en het soort van Jan Ouwekerk. “Favorietje” van Tim (3e asduif Midfond, 4 x 1e prijs en 6e NPO Gien 8578 duiven).

·      Henk Schepers uit Moergestel: Lijnen “Olympiade Koppel” o.a. Olympiade Brussel 2017 lijn van der Merwe, de Bruijn en Borgmans duiven. Deze duiven gaven al diverse toppers op het hok Penders!

·      Sjef en Frank Everts: de “978”, soort Cees en Maurice Everling uit Gouda (Lijn “Nanteuil”) en Jo en Florian Hendriks.

·      Mark Renneberg uit Schinveld: De “256”, “440” (lijn “Blue Dream”, “Popeye”, “Bliksem Queen”, Hendriks/Deliege. Uit de “256 X “440” komen al meerdere toppers zoals de “043” en “044” van Tim.

 

Voeding en medisch

De duiven krijgen altijd genoeg te eten en worden niet krap gehouden. De oude duiven krijgen tot 200 km Gerry Plus Black Label van Versele-Laga, vanaf 200 km wordt er gestart met Gerry Plus Black Label, vervolgens worden ze opgevoerd met Champion Plus.

Als de midfond begint, wordt er alleen nog maar Champion Plus gevoederd en vanaf de ééndaagse fond krijgen ze de laatste voederbeurten nog Energy Plus erbij.

De duiven krijgen 2 tot 3 x per week mineralen en grit van de Patagoon en over het voer komt vaak tarwekiemolie of looksap gecombineerd met vitamineral. In het water wordt 2 x per week en bij thuiskomst Tollyamin toegediend, hier is Tim erg tevreden over. De duiven glanzen mooi en komen er goed op te staan.

Voor het seizoen krijgen de duiven een kuurtje tegen trichomonas, dit wordt tijdens het seizoen regelmatig bijgehouden. Ook worden er dan een aantal duiven door dierenarts Vincent Schroeder gecontroleerd op ziekten, mochten ze dan iets hebben, worden ze ook gekuurd. Ook voor het kweekseizoen worden een aantal kwekers en vliegers gecontroleerd zodat er gezonde jongen geboren worden. Van zodra het vliegseizoen is afgelopen krijgen alle vliegers en kwekers een paratyfus-kuur. En Tim voegt er nog aan toe: “Ik hecht bovenal veel waarde aan de band met de jongen en ook met de oude duiven en probeer alle duiven evenveel aandacht te geven zodat ze weten wie hun baasje is.”

 

2019:

Kampioenschappen:

·       1e NPO Jeugd en beginners Generaal

·       1e NPO Jeugd en beginners Vitesse

·       1e NPO Jeugd en beginners Jonge Duiven

·       1e NPO aangewezen Vitesse -30

·       2e NPO Jeugd en beginners Midfond

·       2e NPO Jeugd en beginners Natour

·       2e Hokkampioenschap Vitesse Jong SS

·       3e Hokkampioenschap Midfond Jong SS

·       3e Hokkampioenschap Algemeen Jong SS

·       3e Generaal Kampioen SS

·       3e NPO Jeugd en beginners Dagfond

·       3e NAT Generaal Ladies League 

·       3e NAT Aangewezen Ladies League

·       3e Duifkampioenschap Vitesse Oud SS

·       3e Hokkampioenschap Algemeen Oud SS

·       4e Duifkampioenschap Nareis SS

·       16e NAT Onaangewezen Ladies League

·       18e NAT aangewezen Vitesse -30

·       18e NAT aangewezen Midfond -30

·       20e NAT onaangewezen Dagfond -30

·       22e NAT onaangewezen Jong Midfond -30

·       23e NAT aangewezen Dagfond -30

·       26e NAT aangewezen Jong Vitesse -30

·       28e NAT onaangewezen Vitesse -30

·       29e NAT onaangewezen Jong Vitesse -30

·       34e NAT onaangewezen Midfond -30

·       47e NAT aangewezen Jong Midfond -30

·       68e NAT duifkampioenschap Midfond -30

·       69e NAT duifkampioenschap Vitesse -30

·       82e NAT duifkampioenschap Dagfond -30

·       86e NAT duifkampioenschap Midfond -30

·       93e NAT duifkampioenschap Jong midfond -30

·       1e Chalons en Champagne

·       1e Chalons en Champagne

·       1e Chalons en Champagne 

·       1e Chalons en Champagne 

·       1e Chalons en Champagne

·       1e Chalons en Champagne

·       1e Chalons en Champagne SS

·       1e Chalons en Champagne SS

·       1e Chalons en Champagne distr6.

·       1e Gien

·       1e Gien SS

·       1e Montlucon

·       1e Chimay

·       2e Chimay

·       2e Montlucon

·       2e Montlucon SS

·       2e Argenton

·       2e Vierzon

·       2e Chalons en Champagne OZL

·       2e Chalons en Champagne

·       2e Chalons en Champagne

·       2e Melun

·       3e Vierzon

·       3e Argenton

·       3e Chimay

·       3e Rethel

·       3e Orleans

·       3e Melun

·       3e Melun

·       3e Chalons en Champagne

·       3e Chalons en Champagne

·       3e Chalons en Champagne SS

·       3e Sezanne

·       4e Argenton

·       4e Gien

·       4e Vierzon

·       4e Chimay

·       4e Chimay

·       4e Chimay SS

·       4e Chalons en Champagne

·       4e Chalons en Champagne

·       4e Chalons en Champagne SS

·       4e Chalons en Champagne OZL

·       4e Rethel

·       4e Melun

·       4e Orleans

·       4e Oleans SS

·       5e Montlucon

·       5e Chimay

·       5e Chimay

·       5e Chalons en Champagne

·       5e Chalons en Champagne

·       5e Chalons en Champagne OZL

·       5e Argenton

·       5e Vierzon

·       5e Rethel

·       5e Lorris

·       5e Lorris SS

·       5e Melun SS

·       5e Gien SS

·       5e Gien OZL

·       6e Chimay SS

·       6e Rethel

·       6e Rethel SS

·       6e Melun SS

·       6e Sens

·       6e Chalons en Champagne

·       6e Chalons en Champagne

·       6e Chalons en Champagne SS

·       6e Gien

·       6e NPO Gien

·       6e Sezanne

·       7e Vierzon SS

·       7e Orleans OZL

·       7e Orleans SS

·       7e Chimay SS

·       7e Rethel

·       7e Rethel SS

·       7e Melun SS

·       7e Lorris OZL

·       7e Sezanne

·       8e Sezanne

·       8e Chalons en Champagne

·       8e Chalons en Champagne SS

·       8e Chalons en Champagne OZL

·       8e Montlucon

·       8e Chimay

·       8e Melun SS

·       8e Montlucon SS

·       9e Montlucon

·       9e Melun

·       9e Chimay

·       9e Lorris

·       9e Lorris Distr6.

·       9e Chimay OZL

·       9e Orleans Distr6.

·       10e Sens

·       10e Lorris SS

·       10e Chimay

·       10e Gien OZL

·       11e Gien

·       11e Chimay

·       11e Lorris

·       11e Melun

·       11e Chimay SS

·       11e Chalons en Champagne

·       12e Chimay SS

·       12e Montlucon OZL

·       12e Sens

·       12e Chalons en Champagne

·       12e Chalons en Champagne SS

·       12e Chalons en Champagne distr6.

·       12e Orleans OZL

·       12e Melun

·       13e Melun

·       13e Rethel SS

·       13e Chimay SS

·       13e Chalons en Champagne

·       13e Chalons en Champagne Sitr6.

·       13e Chalons en Champagne OZL

·       13e Chalons en Champagne SS

·       14e Chalons en Champagne

·       14e Sens

·       14e Rethel SS

·       14e Chimay SS

·       15e Chalons en Champagne

·       15e Melun

·       15e Chimay SS

 

2020:

·       1e Etroeungt

·       1e Etroeungt SS

·       1e Chalons en Champagne

·       1e Chalons en Champagne SS

·       1e Rethel

·       1e Rethel SS

·       1e Rethel 

·       1e Chimay

·       1e Chimay SS

·       1e Sezanne

·       1e Sens

·       1e Sens SS

·       1e Montlucon

·       1e Issoudun

·       1e La Souterraine

·       1e Sezanne SS

·       1e Burdinne

·       2e Etroeungt

·       2e Issoudun

·       2e Lorris

·       2e Rethel SS

·       2e Montlucon

·       2e Sens

·       2e Chalons en Champagne 

·       2e Chalons en Champagne SS

·       3e Etroeungt

·       3e Lorris

·       3e Mettet

·       3e Montlucon SS

·       3e Lorris SS

·       3e Montlucon

·       3e Sens

·       3e Chalons en Champagne

·       3e Chalons en Champagne

·       3e Chalons en Champagne OZL

·       3e Sens OZL

·       4e Etroeungt

·       4e Melun

·       4e Troyes

·       4e Lorris

·       4e Rethel

·       4e Sens SS

·       4e Montlucon SS

·       4e Issoudun

·       4e Issoudun SS

·       4e Chimay OZL

·       5e Rethel

·       5e Sezanne

·       5e Troyes 

·       5e Mettet

·       5e Sens

·       5e Chimay

·       5e Lorris

·       5e Montlucon

·       5e Montlucon SS

·       5e Melun SS

·       6e Rethel

·       6e Sens SS

·       6e Chimay

·       6e Troyes SS

·       6e Lorris

·       6e Melun

·       6e Chalons en Champagne

·       6e Montlucon

·       6e Lorris SS

·       6e Chalons en Champagne SS

·       6e Sens SS

·       7e Sens Distr.6

·       7e Rethel

·       7e Chimay

·       7e Montlucon SS

·       7e Issoudun SS

·       7e Sezanne SS

·       8e La Souterraine SS

·       8e Etroeugnt SS

·       8e Melun SS

·       8e Issoudun

·       8e Chimay

·       9e Issoudun

·       9e Melun 

·       9e Lorris SS

·       10e Melun

·       10e Rethel

·       10e Chalons en Champagne

·       10e Issoudun SS

·       10e Chimay

·       11e Chimay

·       11e Sens

·       11e Chalons en Champagne

·       11e Chalons en Champagne OZL

·       12e Montlucon SS

·       12e Chimay SS

·       13e Montlucon SS

·       13e Sens SS

·       13e Issoudun 

·       13e Etroeungt OZL 

·       14e Lorris SS

·       14e La Souterraine SS

·       15e Chalons en Champagne NPO

·       15e Lorris SS

·       16e Sens OZL

·       16e Montlucon OZL

·       24e Sezanne NPO

 

Kampioenschappen 2020:

 • 1e Generaal kampioen!!
 • 1e Duifkampioenschap algemeen oude 
 • 1e Hokkampioenschap midfond oud
 • 1e Hokkampioenschap algemeen oude 
 • 1e Duifkampioenschap algemeen jarige
 • 2e Duifkampioenschap algemeen jarige
 • 2e Duifkampioenschap nareis
 • 2e Duifkampioenschap algemeen oude 
 • 2e Duifkampioenschap eendaagse fond
 • 3e Hokkampioenschap eendaagse fond
 • 3e Hokkampioenschap algemeen jong
 • 3e Eendaagse Fond Onaangewezen Fondclub Parkstad
 • 3e Keizer onder de 800km Fondclub Parkstad!!
 • 4e Duifkampioenschap eendaagse fond
 • 4e Duifkampioenschap algemeen jarige
 • 5e Duifkampioenschap algemeen oude 
 • 5e Duifkampioenschap midfond oud
 • 6e NAT. -30 Hokkampioenschap Eendaagse Fond Onaangewezen
 • 6e Duifkampioenschap algemeen jong
 • 6e Duifkampioenschap eendaagse fond
 • 6e Duifkampioenschap algemeen jarige
 • 6e Midfond Onaangewezen Fondclub Parkstad
 • 7e Duifkampioenschap algemeen oude 
 • 7e Duifkampioenschap algemeen jarige
 • 7e Midfond Aangewezen Fondclub Parkstad
 • 7e Eendaagse Fond Aangewezen Fondclub Parkstad
 • 7e Jonge Duiven aangewezen Fondclub Parkstad
 • 8e Duifkampioenschap algemeen jarige
 • 9e Duifkampioenschap algemeen jarige
 • 9e Duifkampioenschap algemeen jong
 • 9e Jonge Duiven aangewezen Fondclub Parkstad
 • 9e Asduif Eendaagse Fond Fondclub Parkstad
 • 10e Asduif Eendaagse Fond Fondclub Parkstad
 • 10e NAT. -30 Hokkampioenschap Eendaagse Fond Aangewezen
 • 10e Duifkampioenschap eendaagse fond
 • 10e Duifkampioenschap midfond oud
 • 16e Asduif Jonge Duiven Fondclub Parkstad
 • 17e Asduif Eendaagse Fond Fondclub Parkstad
 • 20e Asduif Jonge Duiven Fondclub Parkstad
 • 26e Asduif Eendaagse Fond Fondclub Parkstad
 • 32e Asduif Eendaagse Fond Fondclub Parkstad
 • 24e NAT.-30 Duifkampioenschap Eendaagse Fond
 • 28e NAT.-30 Duifkampioenschap Eendaagse Fond 
 • 29e NAT.-30 Duifkampioenschap Eendaagse Fond 

 

 

Resultaten 2020

·       Vereniging 13x 1e prijs

·       Vereniging 7x 2e prijs

·       1e Rethel 509 d.

·       1e Chalons en Champagne 591 d.

·       1e Sens 463 d.

·       1e Issoudun 97 d.

·       1e Issoudun 140 d.

·       1e Rethel 232 d.

·       1e Sezanne 478 d.

·       1e Burdinne 153 d.

·       1e Chimay 391 d.

·       1e Rethel 186 d.

·       1e Generaal kampioenschap SS

·       1e Duifkampioenschap Algemeen Oude  SS

·       1e Hokkampioenschap Midfond Oud SS

·       1e Hokkampioenschap Algemeen Oude  SS

·       1e Duifkampioenschap Algemeen Jarige SS

·       2e Duifkampioenschap Algemeen Jarige SS

·       2e Duifkampioenschap Algemeen Oude SS

·       2e Duifkampioenschap Nareis SS

·       2e Duifkampioenschap Eendaagse Fond SS

·       3e Hokkampioenschap Eendaagse Fond SS

·       3e Hokkampioenschap Algemeen Jong SS

·       4e Duifkampioenschap Eendaagse Fond SS

·       4e Duifkampioenschap Algemeen Jarige SS

·       5e Duifkampioenschap Algemeen Oude SS

·       5e Duifkampioenschap Midfond Oud SS

·       6e Duifkampioenschap Algemeen Jong SS

·       6e Duifkampioenschap Eendaagse Fond SS

·       6e Duifkampioenschap Algemeen Jarige SS

·       7e Duifkampioenschap Algemeen Oude SS

·       7e Duifkampioenschap Algemeen Jarige SS

·       8e Duifkampioenschap Algemeen Jarige SS

·       9e Duifkampioenschap Algemeen Jarige SS

·       9e Duifkampioenschap Algemeen Jong SS

·       10e Duifkampioenschap Eendaagse Fond SS

·       10e Duifkampioenschap Midfond Oud SS

 

 

 

2021:

·       1e Sens 583p.

·       1e Sens 1585p.

·       1e Orleans 237p.

·       1e Orleans 645p.

·       1e Orleans 1000p.

·       1e NPO Orleans 3330p.

·       1e Mettet 275p.

·       2e Melun 581p.

·       2e Chimay 322p.

·       3e Melun 581p.

·       3e Sens 2537p.

·       3e Orleans 112p.

·       3e Issoudun 309p.

·       4e Orleans 237p.

·       4e Troyes 230p.

·       5e Sezanne 393p.

·       5e Sezanne 278p.

·       5e Melun 395p.

·       5e Chalons 326p.

·       6e Chalons 326p.

·       7e Chalons 326p.

·       7e Melun 395p. 

·       7e Orleans 112p.

·       7e Issoudun 222p.

·       8e Melun 395p.

·       8e Rethel 377p.

·       8e Troyes 230p.

·       8e Burdinne 309p.

·       8e NPO Sens 9440p.

·       9e Rethel 660p.

·       9e Chalons 152p.

·       9e Nanteuil 208p.

·       10e Mettet 818p.

·       10e Issoudun 309p.

·       10e Issoudun 222p.

·       11e Issoudun 309p.

·       11e Mettet 868p.

·       11e Lorris 320p.

·       11e Montlucon 186p.

·       12e Melun 988p.

·       12e Orleans 112p.

·       12e Lorris 167p.

·       12e Mettet 818p.

·       12e Nanteuil 208p.

·       13e Nanteuil 208p.

·       13e Mettet 818p.

·       13e Melun 2003p.

·       13e Issoudun 970p.

·       14e Melun 2003p.

·       14e Chalons 299p.

·       14e Burdinne 370p.

·       14e Issoudun 1396p.

·       15e Sezanne 1288p.

·       15e Chalons 299p.

·       15e Nanteuil 208p.

·       15e Melun 988p.

·       16e Melun 988p.

·       16e Burdinne 309p.

·       16e Chimay 368p.

·       16e Rethel 660p.

·       16e Lorris 320p.

·       17e Burdinne 370p.

·       17e Issoudun 309p.

·       17e Melun 581p.

·       18e Lorris 320p.

·       18e Rethel 377p.

·       18e Mettet 818p.

·       20e Sezanne 1109p.

·       20e Chalons 828p.

·       20e Melun 3582p.

·       20e Issoudun 309p.

·       20e Argenton 432p.

·       21e Chimay 868p.

·       21e Lorris 320p.

·       21e Melun 3582p.

·       23e Burdinne 1716p.

·       23e NPO Orleans 1494p.

·       24e Chateauroux 166p.

·       25e Argenton 432p

·       37e NPO Issoudun 4401p.

·       53e NPO Melun 2310p.

·       79e NPO Nanteuil 2310p.

·       81e NPO Melun 13978p.

·       81e NPO Orleans 1494p.

·       81e NPO Mettet 3240p.

·       88e NPO Melun 13978p.

·       99e NPO Orleans 3330p.

·       103e NPO Melun 2310p.

·       105e NPO Montlucon 1385p.

·       109e NPO Issoudun 4401p.

·       113e NPO Melun 2310p.

 

Kampioenschappen:

·       1e Grootmeester Afdeling 4 Limburg

·       1e Duifkampioenschap Midfond oud

·       1e Duifkampioenschap Algemeen Oud

·       1e Hokkampioenschap Algemeen Oud

·       1e Hokkampioenschap Midfond Oud

·       1e Aangewezen Midfondkampioenschap Fondclub Parkstad

·       2e Generaal Kampioen -650km

·       2e NAT. Hokkampioenschap Aangewezen Midfond -30

·       2e NAT. Duifkampioenschap Midfond -30

·       2e Onangewezen Midfondkampioenschap Fondclub Parkstad

·       3e NAT. Duifkampioenschap Onaangewezen Midfond -30

·       3e Hokkampioenschap Eendaagse Fond

·       3e Duifkampioenschap Nareis

·       3e Hokkampioenschap Nareis

·       4e Duifkampioenschap Midfond Oud

·       4e Duifkampioenschap Algemeen Jong

·       4e Keizer -800km Fondclub Parkstad

·       6e AFD. 4 Duifkampioenschap Midfond

·       7e Onaangewezen Jonge Duivenkampioenschap Fondclub Parkstad

·       8e Aangewezen Eendaagse Fond Kampioenschap Fondclub Parkstad

·       9e Onaangewezen Eendaagse Fond Kampioenschap Fondclub Parkstad

·       11e NAT.Hokkampioenschap Onaangewezen Dagfond

 

2022:

·       1e NAT. Argenton 3705p.

·       1e NPO Argenton 1390p.

·       1e Argenton 156p.

·       1e Argenton 501p.

·       1e Issoudun 93p.

·       2e Argenton 156p.

·       2e Vichy 117p.

·       2e Rethel 284p.

·       3e Chalons en champagne 228p.

·       3e Arcis sur Aube 233p.

·       3e Chimay 408p.

·       5e Vichy 117p.

·       6e Argenton 156p.

·       7e Arcis sur Aube 233p.

·       7e Issoudun 93p.

·       7e Vichy 117p.

·       7e Melun 230p.

·       8e Issoudun 93p.

·       8e Chateauroux 540p.

·       8e Vichy 446p.

·       8e Orleans 261p.

·       8e Issoudun 300p.

·       8e Vichy 117p.

·       8e Chalons en Champagne 1314p.

·       9e Orleans 261p.

·       9e Chimay 652p.

·       9e Vichy 117p.

·       9e Lorris 388p.

·       10e Argenton 156p.

·       10e Chimay 408p.

·       10e Vichy 117p.

·       11e Marche 676p.

·       11e Orleans 147p.

·       12e Marche 676p.

·       12e Chimay 2566p.

·       12e Chalons en Champagne 580p.

·       13e Marche 676p.

·       14e Issoudun 93p.

·       14e Lorris 388p.

·       15e Sens 460p.

·       15e Arcis sur Aube 1177p.

·       16e Vichy 117p.

·       16e Argenton 156p.

·       16e Arcis sur Aube 233p.

·       17e Lorris 388p.

·       18e Marche 370p.

·       20e Orleans 261p.

·       21e Marche 676p.

·       20e Argenton 156p.

·       22e Issoudun 300p.

·       22e Chimay 408p.

·       22e Orleans 147p.

·       22e Vichy 117p.

·       23e Rethel 284p.

·       23e Issoudun 300p.

·       23e Orleans 147p.

·       24e Orleans 147p.

·       24e Arcis sur Aube 233p.

·       24e Lorris 169p.

·       24e Melun 230p.

·       25e Vichy 117p.

·       25e Chimay 2566p.

·       26e Issoudun 300p.

·       26e Rethel 284p.

·       27e Chateauroux 540p.

·       27e Issoudun 451p.

·       27e Lorris 169p.

·       27e Chimay 652p.

·       28e Chimay 652p.

·       27e Vichy 117p.

·       27e Sourdun 433p.

·       27e Argenton 156p.

·       27e Arcis sur Aube 233p.

·       29e Chimay 647p.

·       30e Chalons en Champagne 580p.

·       30e NPO Vichy 1234p.

·       31e Chimay 408p.

·       31e Rethel 569p.

·       31e Chateauroux 540p.

·       32e Chimay 652p.

·       32e Melun 448p.

·       33e Sourdun 433p.

·       33e Orleans 147p.

·       34e Arcis sur Aube 233p.

·       34e Chimay 408p.

·       35e Arcis sur Aube 1177p.

·       35e Melun 230p.

·       36e Chimay 408p.

·       36e Orleans 147p.

·       37e Orleans 147p.

·       37e Chimay 408p.

·       37e Chateauroux 540p.

·       37e Argenton 501p.

·       38e Rethel 2028p.

·       39e Chimay 3172p.

·       44e Chalons en Champagne 580p.

·       45e Chimay 2253p.

·       46e Lorris 1668p.

·       46e Chimay 652p.

·       47e Chimay 652p.

·       50e Chimay 2566p.

·       52e Marche 3017p.

·       54e Marche 3017p.

·       55e Marche 3017p.

·       59e Issoudun 1407p.

·       62e NPO Orleans 1961p.

·       72e Chateauroux 1356p.

·       76e NPO Arcis sur Aube 6713p.

·       79e NPO Melun 3710p.

·       82e NPO Issoudun 1252p.

·       95e NPO Argenton 1390p.

·       121e NPO Lorris 9120p.

·       128e NPO Argenton 1390 p.

·       131e NAT. Argenton 3705p.

·       137e NPO Issoudun 4228p.

·       146e NPO Vichy 1234p.

·       154e NPO Orleans 1961p.

·       156e NPO Orleans 1961p.

·       157e NPO Orleans 1961p.

 

Kampioenschappen:

·       1e Duifkampioenschap Eendaagse Fond

·       2e Generaal kampioen -650km

·       2e Duifkampioenschap Eendaagse Fond 

·       4e Duifkampioenschap Algemeen Jong

·       4e Hokkampioenschap Midfond Oud

·       5e Hokkampioenschap Algemeen Jong

 

 

thumbnail_img_9898.jpg | Pitts
thumbnail_img_6835-1.jpg | Pitts
img_0019-163.jpg | Pitts
img_0025-394.jpg | Pitts
img_0696-2a-197006591-penders.jpg | Pitts
798.jpg | Pitts

Naar overzicht van reportages

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven