Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Totale verkoop Ignace Vercauteren

Geplaatst op 13/04/2020, Auteur: Pitts


Wegens zware gezondheidsproblemen moeten de allerlaatste kweekduiven verdwijnen. Het totale hokbestand, een 70-tal duiven, heeft Ignace zelf herleid tot een selecte aanbieding die in deze exclusieve veiling onder de hamer komt!

De laatste jaren werd op eigen hok noodgedwongen enkel nog wat op de snelheid gespeeld. Omdat Ignace zelf niet meer kon instaan voor de verzorging, werden de jongen uit de beste kweekduiven met groot succes gespeeld in de South African Million Dollar Pigeon Race. Het was ten behoeve van het spel in de one-loft races dat Ignace gedurende verschillende jaren op zoek ging naar het allerbeste op de Belgische markt om te kunnen wedijveren met de groten der aarde.

De aangeboden duiven zijn te kaderen rond twee steengoede duiven die deelnamen in de SAMDPR edities 2016-2017 en 2017-2018: 'Blue Daisy' en 'Blue Jenske', 2 fantastische duiven die in Zuid-Afrika diverse topuitslagen bij elkaar vlogen. 'Blue Jenske' werd bovendien Ace Pigeon Hot Spot Races. Na afloop van de veilingen van SAMDPR werden ze respectievelijk verkocht voor maar liefst 7.000$ en 3.550$!

In deze niet te missen veiling brengt Pitts u onder andere de eigenste moeder van deze toppers: BE13-3158809, alsook 4 volle broers en een volle zus ervan!

De veiling eindigt woensdag 15/04 om 20:00 uur. indien er in het laatste kwartier nog een bod uitgebracht wordt, verlengt de veiling telkens met 15 minuten

Een zekere aanwinst voor jullie kweekhok...

KLIK HIER voor naar de veiling te gaan van Ignace Vercauteren

 

 


Naar overzicht van reportages

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven