Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Transport Bauwens: Afspraken

Geplaatst op 18/05/2020, Auteur: Persbericht / Davy

116452-hippollywood_lr1200-bpm_0638a-croppedxs.jpg | Pitts

18/05 Corona maatregelen inzake het laden van reisduiven /

administratie tussen klant & duivenverzendingen Bauwens&zoon bvba:

  • Fysiek contact tussen werknemers van het vergezellingsagentschap en de klanten moet zoveel als mogelijk worden vermeden.

 

  • De duiven/manden moeten beschikbaar worden gesteld in een apart lokaal, onder een afdak of buiten op het trottoir aangebracht als de vrachtwagen bij de klant aankomt. Dit moet gebeuren zonder contact tussen werknemers van de vergezeller en de klant. De manden moet volledig in orde zijn conform KBDB richtlijnen (etiketten, lood, …). Indien gewenst, kunnen wij de klant bellen vanaf het vorige lokaal zodat hij/zij het nodige hierin kan doen (op aanvraag).

 

  • De duiven worden uitsluitend geladen door de werknemers van het vergezellersagentschap.

 

  • In het kader om ieder fysiek contact te vermijden worden er geen documenten uitgewisseld bij het laden. In navolging van de richtlijnen van de KBDB, worden de noodzakelijke documenten (paramyxo) tijdig gemaild naar het mailadres van de vervoerder (johan.bauwens@bauwens-logistics.be ) of per post tijdig opgestuurd naar het postadres van de vervoerder (Transport Bauwens – Nieuwstraat 125 – 9190 Stekene).

 

  • Voor CASH betalingen: het afrekenen van de vervoers- en andere kosten van zowel trainingsvluchten als wedvluchten tussen 20/05/2020 en 14/06/2020 gebeurt niet op het moment van laden zelf. Hiervoor wordt er een nieuwe afspraak gemaakt tussen Transport en klant. Vanaf 15/06/2020 betaalt u terug gewoon aan de vrachtwagenchauffeur zoals u gewoon bent.

 

  • Het terugbrengen van de lege korven dient ook te geschieden zonder contact: de vervoeders zetten de korven terug op de plaats waar hij ze genomen heeft of een andere plaats die de vereniging aangeeft, maar waar de “social distancing” kan gewaarborgd blijven.

Wij vragen u om zoveel als mogelijk deze regels in acht te nemen aub om zo een vlotte en aangename samenwerking te bevorderen.

 

Dank bij voorbaat,
Transport Bauwens & zoon bvba – Johan Bauwens


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven