Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Transport Bauwens: Extra Leervlucht zo 31 ma

Geplaatst op 29/03/2024, Auteur: Persbericht / Davy

bauwens.jpg | Pitts

EXTRA LEERVLUCHT Vilvoorde - Merchtem ZONDAG 31-03-2024

Ondertussen voorspelt het KMI op zondagochtend vrij goed weer.

Op vraag van verschillende liefhebbers en verenigingen en na goedkeuring van de KBDB PE Antwerpen, kunnen wij u aangeven dat wij een bijkomende leervluchten Vilvoorde – Merchtem gaan inrichten op zondag 31-03-2024.

Geen verplichting uiteraard, enkel een aanbod.

Regio Turnhout – Regio Zuiderkempen:

Jullie hebben de mogelijkheid om in te manden voor VILVOORDE: ophaling op zaterdagavond 30-03-2024 samen met Quiévrain (WEL GOED DE MANDEN VAN DE JUISTE STICKERS VOORZIEN AUB), los op de normale uren (zoals tijdens de week) zondagochtend 31-03-2024 in samenspraak met de KBDB. Kostprijs = normaal tarief voor Vilvoorde.

Regio Grensbond – BAB – Sint Job – Kempen/Rondom Beerse – Tienverbond – Bevel:

Jullie hebben de mogelijkheid om in te manden voor MERCHTEM: ophaling op zaterdagavond 30-03-2024 samen met Quiévrain (WEL GOED DE MANDEN VAN DE JUISTE STICKERS VOORZIEN AUB), los op de normale uren (zoals tijdens de week) zondagochtend 31-03-2024 in samenspraak met de KBDB. Kostprijs = normaal tarief voor MERCHTEM.

Jullie moeten hier niets voor doen: ik zie wel of jullie duiven hebben of niet. Nogmaals: van duidelijke etiketten voorzien om te vermijden dat ze meegaan naar Quiévrain !

 

Zo hopen we dat de liefhebbers die nog niet volledig klaar zijn voor Quiévrain, hiermee een extra kans krijgen om aansluiting te vinden.

DANK om uw leden hiervan op de hoogte te brengen via de gebruikelijke kanalen.

 

Hopend u hiermee voldoende in te hebben geïnformeerd,

Johan Bauwens


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven