Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Uitnodiging Kampioenendag Sans Peur Herent

Geplaatst op 12/01/2017, Auteur: Persbericht / Davy


Uitnodiging Kampioenendag Sans Peur Herent

Kampioenendag Sans Peur Herent

zaterdag 21 januari 2017

Aanvang vanaf 17u

Parochiezaal Winksele-Delle
(achter de kerk van Winksele-delle)

Muzikale randanimatie 
Verkoop van tombola’s 
Boterhammen 
Lotjes worden verloot om 17u30 stipt!
 

Wij voorzien een attentie en gratis taart voor de aanwezige dames!

 

Beste Duivenliefhebbers en Vrienden van Sans Peur

Wij wensen al onze leden, sympathisanten en hun familie een gezond en vreugdevol 2017 toe; en hopen dat wij samen met jullie opnieuw mooie sportmomenten kunnen beleven volgend jaar in ons lokaal.

Voor we even terugblikken op de sportieve hoogtepunten van het afgelopen sportseizoen, willen we ook even stilstaan bij de omstandigheden waarin we ons momenteel bevinden. We zijn er ons van bewust dat de inspanningen die wij doen op lokaal vlak mogelijks niet altijd voldoende zijn om U te blijven motiveren om uw hobby met evenveel enthousiasme en tomeloze inzet te blijven uitoefenen. Daarvoor is er te veel gebeurd in 2016 (denken we maar aan onvoorspelbare uitgestelde lossingen en vluchten, de vermaarde dopinggevallen,…) en zijn er nog steeds veel te veel onduidelijkheden en maakt elke liefhebber zich zorgen “hoe moet het nu verder en waar eindigt dit?”. Opnieuw maken we referentie aan het dopingbeleid van de KBDB, maar denken we ook aan het inrichten van de nationale vluchten, het maken van deals voor uitslagen in Zuid-Afrika en andere projecten waarvan ook wijzelf met veel vraagtekens, bedenkingen en twijfels slechts toeschouwers zijn.

Dit is een beproeving voor ons allemaal…en toch moeten we erin geloven dat we hier samen op één of andere manier wel uitkomen. Dat kan alleen door er onze schouders onder te zetten, op het lokale vlak aan de basis starten ons uiterste best te doen, bij schaarse momenten van communicatie met de bondstop proberen hen wat voeling te geven met de hedendaagse problematieken en zorgen. Onze sport is duidelijk in vrije val wat betreft het aantal leden, dus verdeeldheid is helaas geen optie, en dat hoeft gelukkig ook niet. U van dienst zijn en aansporen om samen met ons plezier te blijven beleven aan de duivensport is nog meer dan voorheen onze missie als Sans Peur in 2017!

~ ~ ~ ~ ~

Dat wij U van harte wensen uit te nodigen op onze kampioenenviering waarop wij traditioneel eer en hulde brengen aan de kampioenen van het afgelopen vluchtseizoen, en dit proberen we allemaal te doen in een aangename sfeer. Daarnaast worden allerlei prijzen uitgedeeld, worden lotjes verloot, verkopen we bons en tussendoor zorgen we er uiteraard ook voor dat u niet verhongerd. We zorgen ook steevast voor een attentie voor alle aanwezige dames, want zij verdienen dit! We behouden ook onze wel gesmaakte muzikale randanimatie, om alles nog net dat beetje méér feestelijk te maken.

Onze kampioenenviering gaat andermaal door in de parochiezaal te Winksele-Delle op zaterdag 21 januari 2017. Het bestuur en onze medewerkers zullen er alles aan doen om alle aanwezigen een zeer aangename namiddag te bezorgen.

Zorg ervoor dat je tijdig aanwezig bent, want om 17u30 stipt starten we met de trekking onder aanwezigen van de lotjes die jullie doorheen het vluchtseizoen 2016 bijeen gewonnen hebben.


Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven