Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Uitvaart Jozef Devriendt (Aartrijke): dankwoord van de familie

Geplaatst op 15/12/2016, Auteur:


Beste duivenliefhebbers,

Ik wil een groot aantal van jullie bedanken voor de mooie momenten die mijn papa heeft mogen beleven met deze uitzonderlijke sport.

Ook al ben ik geen duivenliefhebber, ik heb geleerd dat het een hele belevenis op zich is, een bepaalde levensstijl die in deze maatschappij soms nog moeilijk zijn weg vindt, maar een ongeloofelijk groot sociaal netwerk met zich meebrengt, als de dichtste partner hierin ook zijn of haar gading kan vinden.

Dank aan alle liefhebbers die papa heel genegen waren in deze sport waarvoor hij zich ook mateloos heeft ingezet maar ook heel veel deugd heeft aan beleefd.

Met oprechte groeten,

Joan Devriendt

Begin dit jaar kwam de volledige kolonie van Jef Devriendt onder de hamer via Pitts. Hij was één van de coryfeeën van de fond en zware fond. Toen vader Julien in 1990 getroffen werd door een verlamming moest Jozef noodgedwongen de taken op zich nemen. Sindsdien zijn er in Aartrijke maar weinig seizoenen voorbij gegaan zonder dat er een nieuw hoofdstuk mocht toegevoegd worden aan het palmares.

De uitvaart van Jozef Devriendt, erevoorzitter en lid van verscheidene duivenmaatschappijen, vindt plaats op zaterdag 17 december.

Klik hier voor het overlijdensbericht

Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven