Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Verbroedering - Obrafo: Klaar voor de start !

Geplaatst op 10/03/2018, Auteur: Persbericht / Davy

obrafo.jpg | Pitts

Verbroedering - Obrafo: Klaar voor de start !

Mogelijk zijn de laatste winterprikken de deur uit. Het nieuwe seizoen staat voor de deur... Om u gepast te informeren staat de nieuwe kalender snelheid 2018 reeds online op www.obrafo.be onder de rubriek 'vluchten 2018'.

Gewoonte getrouw gaat het begin van het seizoen gepaard met de nodige beslommeringen. Kaskes en chipringen in orde maken, extra ringen bestellen enz. Ons lokaal zal om u nog beter te dienen elke zondag geopend zijn tussen 9-12u. !

De jeugd is de toekomst. Een boutade. Gelukkig kunnen we in onze maatschappij op de jeugd rekenen. Joppe is het jongste Obrafo-lid. Een schitterende documentaire is gemaakt vanuit het oogpunt van 'pure' duivensport. Dat is ook waarvoor Obrafo symbool staat. Een niet te missen verfilming van een echte dierenliefhebber. Neem zeker eens een kijkje. Via onze site kan u de versie die terug te vinden is op 'you tube' bekijken.

Overzicht activiteiten :

  1. Zondag 11/3 ; 18/3 en 25/3 : inlezen kaskes en chipringen van 10u30-11u30

 

  1. Zondag 25/3 : Voorstelling vluchtkalender 2018 met toelichting. Dit om 10u30


Voor alle vragen i.v.m toebehoren Bricon kan u bij Obrafo terecht via Micheline. Zij is eveneens bereikbaar via ons centraal nummer 0472/07 04 11

Obrafo groet,

Het bestuur

 


Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven