Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Verbroedering - Obrafo: Nationale weerklank

Geplaatst op 02/08/2017, Auteur: Persbericht / DD

obrafo.jpg | Pitts

roedering - Obrafo: Nationale weerklank

Voor onze vereniging was het afgelopen weekend weer eentje om in te kaderen. Veel duiven en dubbele nationale winst uit Tulle ... wat kan men nog meer wensen ! Het moge gezegd zijn, bovenal is het de prestatie van duif en liefhebber, daarnaast mag ook de inspanning van de medewerkers aangehaald worden. Felicitaties aan de nationale winnaars Patrick Lenaerts en Ronny Menten en dank aan de medewerkers van Obrafo !

Nationaal duivennieuws is er verder dezer dagen te rapen met Bourges II. De zonnige weersverwachtingen laten in ieder geval het beste verhopen. Donderdag a.s korven wij in voor deze jaarlijkse kraker met 3 inkorftafels. Borrelhapjes maken het feest compleet en zorgen voor Obrafo sfeer en gezelligheid.

Met Perpignan staat de laatste nationale fondklassieker aan de start. Afgelopen jaar had onze vereniging ook hier de eer dat één van onze liefhebbers met de nationale zegepalm aan de haal ging. Benieuwd wat het dit jaar wordt...
Een zekerheid is er alleszins, na deze vlucht weten we wie de wisseltrofee Francis Nolmans in de wacht sleept. Deze eerste editie staat garant voor een prijzenpot van 1.500 Euro !!!

Meer info is allemaal terug te vinden op onze website www.obrafo.be. Surf zeker ook eens naar de rubriek 'blog'.

Obrafo-groet, Het bestuur

 


Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven