Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Verbroedering - Obrafo: Nieuws

Geplaatst op 13/06/2017, Auteur: Persbericht / Davy

obrafo.jpg | Pitts

Verbroedering - Obrafo: Nieuws

Het voorbij weekend was er één om van te smullen ... Afgelopen zaterdag werden alle Obrafo-vluchten tijdig gelost en keerden onze massa ingekorfde duiven vlot huiswaarts.Laat ons hopen op meer van dit !

Het aanmelden van de duiven op de nationale vluchten verloopt zonder problemen in onze maatschappij. Als bestuur willen wij u als liefhebber feliciteren met dit gegeven. De info was nogmaals terug te vinden bij de controleklokken en de wijzigingen van het nationale sportreglement kon u al een tijdje nalezen op onze website www.obrafo.be in de rubriek 'Blog'.

Wat brengt ons het weekend van 17 juni ?

- vluchten jonge duiven enkel mogelijk vanuit Momignies en Soissons.

Melun voor jonge duiven werd afgelast door de KBDB !!!

-  Melun en een Blois van de Brabantse Unie kleuren verder de kalender van het halve fond gebeuren. Kijk zeker in de waarborgen (rubriek blog) wat wij te bieden hebben.
Lees ook de criteriums voor 1+2 op Blois en de voordelen die u als liefhebber bekomt wanneer u inkorft op de provinciale en interprovinciale vluchten.

- Nationaal hopen we op topresultaten binnen Obrafo vanuit BRIVE 

De zware fondvluchten staan voor de deur. Vanaf volgende week mag u meer nieuws hierover verwachten met o.a de Wisseltrofee Francis Nolmans voor Barcelona en Perpignan.

Obrafo-groeten,

Het bestuur

 


Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven