Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Verbroedering - Obrafo: Programmaboekje 2018

Geplaatst op 14/04/2018, Auteur: Persbericht / Davy

obrafo.jpg | Pitts

Op onze website Onder ”Vluchten 2018” kan u het programmaboekje van het jaar 2018 terugvinden.

Tevens zijn er ook papieren uitgaven te verkrijgen bij Micheline.

 

Obrafo in beweging…

Wij trokken er een streep onder. Het vorige vluchtseizoen was meer dan goed. De resultaten van het opmerkelijk succesvolle voorbije jaar zijn aan de archieven toevertrouwd.

Met enige menselijke fierheid wegens de uitstekende prestaties van Obrafo- - vrienden liefhebbers hopen we een nog aangenamere hobbyvoldoening te mogen beleven in het seizoen 2018. Maar … er is een grote “maar”. Kommer en kwel zijn onstuitbaar aan de macht.

Zeker wat betreft de klimatologische berichtgeving die we ondertussen de laatste maanden en weken moesten slikken. Recordmetingen en aanverwante straffe signalen over ongekende weersomstandigheden maakten twijfelachtig het goede nieuws uit. Vandaar dat meer dan ooit de o- zo-noodzakelijke opleermomenten dreigden mee te verwateren. Inmiddels breekt er weer zo’n tussenseizoen aan met gekend kwakkelweer: de lente Maar met het jaarlijks vooruitzetten van de klokken kunnen we hoopvol beginnen kijken naar wat voor ons de prettige sportieve toekomst heet en waar we mekaar kunnen vinden.

Wat daar tegenover een meer dan dramatische toestand dreigt te worden zijn de chaotische aanvallen van het wanordelijk en onbeheerd roofvogelbestand dat onze kolonies ongenadig blijft teisteren. Uitdagend zonder meer. Van overal worden hopeloze melkers ons gesignaleerd waarvan sommigen met lede ogen gehalveerde aantallen piepers en oude vliegers aan het trainen trachten te krijgen.

Niettegenstaande, geloven of niet, met gemengde gevoelens vinden jullie hierna de vluchtkalender 2018. Hopelijk vindt iedereen zijn gading en keuzes voor elke beoogde discipline. Alleszins een succesvol seizoen 2018 toegewenst namens het bestuur en onze medewerkers. 

 

Ook hier te bekijken: Klik hier 
 

Het bestuur

 


Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven