Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Verbroedering - Obrafo: Tentoonstelling Leon Natens

Geplaatst op 01/12/2017, Auteur: Persbericht / Davy

obrafo.jpg | Pitts

Verbroedering - Obrafo: Tentoonstelling Leon Natens

Zondag 10 december a.s vindt er in ons lokaal te Kumtich- Tienen een tentoonstelling plaats van Leon Natens. Leon ondertussen voorstellen is overbodig, een greep uit zijn palmares de laatste jaren spreekt voor zich :

Gouden Vleugel Winnaar 2016
Kampioen Brabantse Unie 1 + 2 Fond Oude
Kampioen 1 + 2 Oude Zware Fond Obrafo enz.

Een tentoonstelling uniek in zijn soort van het beste wat er momenteel is terug te vinden voor wat betreft de fond. We zijn er nu al van overtuigd dat Leon ook volgend seizoen weer van zich zal laten spreken. Het recente verlies van zijn 'peter' Jos Coeckelberghs zal voor Leon een extra motivatie zijn om voor een passend eerbetoon te zorgen...

Meer info over al onze activiteiten zijn terug te vinden op onze website www.obrafo.be. In de loop van de komende dagen zullen ook de kampioenschappen Obrafo worden gepubliceerd. Bekijk alvast onze rubriek blog. Verder zijn ook de foto's van de kampioenenhulde 18/11 online.

Graag nodigen wij u nu reeds uit voor de jaarvergadering en infovergadring die zal plaatsvinden op zaterdag 16 december e.k. Een samenkomst die in het teken staat van de 'toekomst van de Oost-Brabantse duivensport'. Een item dat ons allen ten zeerste aanbelangt. Hierover zal dan ook uitvoerig gecommuniceerd worden met o.a weetjes en infos op regionaal, provinciaal en zelfs nationaal vlak. Een niet te missen event voor u als duivenliefhebber.

Obrafo groet,

Het bestuur

 


Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven