Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Verbroedering - Obrafo: Van Momignies tot Barcelona

Geplaatst op 27/06/2017, Auteur: Persbericht / Davy

obrafo.jpg | Pitts

Verbroedering - Obrafo: Van Momignies tot Barcelona

Het is weerom zover. We komen in de seizoensfase dat we spelen van Momignies tot Barcelona. De periode van het jaar waar alle ingrediënten van de duivensport aanwezig zijn. Obrafo tracht hieraan de nodige aandacht te besteden. Simpelweg omwille van het feit dat het zo goed aanvoelt...

Vanaf vandaag korft onze maatschappij ook in op maandag. 'Agen' spant de kroon. D.w.z dat wij in Tienen 7 dagen op 7 met duivensport doende zijn. Vele handen maken het werk licht. Bedankt aan alle medewerkers die hiertoe bijdragen. 

Ondertussen is het 'jonge volkje', lees de jonge duiven eveneens op dreef. Acties zijn er daarom aanwezig... Gelinkt aan deze mooie zomerse periode gaan we voor dubbele dagprijzen ! Op de hafo keren we Melun de rug toe en richten ons terug op Chevrain.Bourges, weliswaar provinciaal is succes gegarandeerd ! Verder naar het zuiden op de 'route du soleil' wacht ons Montelimar.

Zondag 2 juli tussen 17u - 20u korven wij in voor Barcelona ! Vorig jaar hebben we hieromtrent reeds een actie in de vorm van een klassement opgestart, waarin iedere deelnemer de kans krijgt om te winnen. De Wisseltrofee Francis Nolmans is toen ontstaan. Hieraan is zomaar eventjes 1500 Euro aan prijzengeld gekoppeld. Een niet te missen gebeuren voor de fondkleppers. Meer info alsook extra waarborgen zijn terug te vinden op onze website www.obrafo.be die volledig is ondergedompeld in de sfeer van dit nakende Spaanse gebeuren. Na de 'gouden vleugel' van het afgelopen jaar zijn de verwachtingen uiteraard hooggespannen. Realisme blijft echter op zijn plaats ... meedoen is belangrijker dan winnen.

Wij hopen u dan ook weerom talrijk te mogen begroeten in de loop van de volgende dagen. Alvast bedankt voor jullie engagement.

Obrafo groet,

Het bestuur

 


Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven