Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Verbroedering - Obrafo: Waarom niet ?

Geplaatst op 01/09/2017, Auteur: Persbericht / DD

obrafo.jpg | Pitts

Verbroedering - Obrafo: Waarom niet ?

Alle aansprekingen met een hoofdletter ! Het mag gezegd worden, een seizoen met een mooie strik rond is het minste wat we mogen stellen. Afgelopen weekend weerom een provinciale winnaar ... aan voorspellingen durven we ons niet meer te wagen. Waarom niet ? Dit is wat wordt geopperd. Wij gunnen éénieder nog een laatste triomf voor 2017.

Langzaam dient september zich aan met een snelheidscriterium uit Laon. Alle info vindt u terug in de rubriek 'blog' op onze website www.obrafo.be. Traditiegetrouw kunnen de snelheidsvirtuosen onder jullie hier hun hartje nog eens ophalen. Alvast veel succes gewenst !

Het bestuur is ondertussen volop bezig met de voorbereiding van de herfst - en winterkalender. Net als de voorbije jaren trachten wij hier weer een gevarieerd programma voor te stellen. U mag alvast noteren dat vanaf aanstaande zondag onze cafetaria geopend is van 9-12u. Dit voor de rest van het jaar en tot de start van het nieuwe seizoen 2018. Uitgenomen feestdagen.

Als liefhebber zal u verder gedurig worden geïnformeerd via de site omtrent allerhande. Van de rangschikking dagprijzen over de tegoeden aangaande reducties tot de kampioenschappen toe. Obrafo leeft en timmert verder aan een schitterende toekomst ! Een toekomst waarin u ontegensprekelijk een belangrijke rol speelt.

Rond half september krijgt u het bondsblad toegestuurd. Ingesloten zal u alle info ontvangen omtrent de verkiezingen KBDB 2018-2024. Onze voorzitter heeft dit engagement aangegaan. Mogen wij rekenen op uw stem ? Uw stem als liefhebber is belangrijk. Wij willen u alvast bij voorbaat danken voor het vertrouwen !

Er resten ons nog enkele mooie weken om onze geliefde sport te beoefenen en mogelijk weerom een 'orgelpunt' te plaatsen. Sowieso gaat op 1 oktober de riem eraf en sluiten wij af met ons traditionele 'mosselfeest'. Intussen wensen we jullie nog veel succes toe !

Obrafo groet, Het bestuur

 

 


Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven