Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

West-Vlaanderen wil duiven in alle rust aan de start brengen

Geplaatst op 03/05/2017, Auteur: piet.aelberts@telenet.be


Wat betreft de inkorvingen op vrijdagavond laat West-Vlaanderen weten dat het om een gedwongen maatregel gaat die dient  om onze duiven op een diervriendelijke manier aan de start te brengen van een wedstrijd. Daarom worden eindtijden vastgelegd  wat betreft de inkorvingen op vrijdagavond zodat de duiven met de nodige rust de wedstrijd kunnen aanvatten.
Daarom volgende maatregelen:
1. Vanaf 19u30 kan een elektronisch toestel niet meer aan de master worden aangesloten om de inkorving te starten. Indien dat wel gebeurt, kan na het indienen van een klacht een liefhebber met verlies van inleg uit de wedstrijd worden gezet in overleg met P.C.
2. Als een liefhebber in bezit is van een elektronisch toestel maar toch manueel inkorft, zal dit beschouwd worden als een te late inkorving en kan na het indienen van een klacht een liefhebber met verlies van inleg uit de wedstrijd worden gezet in overleg met P.C.
Rekening houdende met de werkende liefhebber wordt aan iedereen die vroeg kan gaan inkorven  gervraagd dat dan ook te doen. Er zullen controles worden gedaan. 


 Bijkomend: op 13 mei zal Fontenay gespeeld worden en op 14 mei Arras (speelvlucht voor oude en jaarse, geen speelvlucht voor jonge duiven enkel leervlucht) en Clermont zal gespeeld worden. Op 21 mei zal worden gestart met de speelvluchten voor jonge duiven.
 


 


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven