Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Wijzigingen m.b.t. de afhaling en levering van duiven na afloop van de veilingen

Geplaatst op 19/03/2020, Auteur: Pitts


Naar aanleiding van de verstrengde maatregelen die genomen worden m.b.t. het coronavirus zullen er bij ons ook wijzingen doorgevoerd worden voor het afhalen en leveren van de aangekochte duiven.

 

Vanaf heden zal er, voor onbepaalde tijd weliswaar, geen mogelijkheid meer zijn om de duiven af te halen op het kweekcentrum in Heusden-Zolder. Wij blijven wel de mogelijkheid bieden om de duiven aan huis te leveren onder volgende strikte voorwaarden:

 

  • Betaling van de duiven inclusief verzendingskost dient via overschrijving op ons rekeningnummer te gebeuren, dit om onze chauffeur geen onnodige risico’s te laten nemen door cash geld in ontvangst te moeten nemen. Graag ontvangen wij via mail een bewijs van betaling. Betalingen of betalingsbewijzen dienen voor vrijdag 12u binnen te zijn, hebben wij deze niet kan de duif niet geleverd worden.
  • Wij laten steeds op voorhand weten rond wel tijdstip de duif geleverd zal worden, de chauffeur zal de duif dan aan de deur afleveren maar zal menselijk contact vermijden.
  • Graag voor vrijdag 12u het adres van levering door sturen.
  • Indien u de duif toch zelf wil ophalen in Heusden-Zolder geven wij jullie de mogelijkheid om de duif bij ons te laten zitten zonder extra kosten, men kan de duif dan komen afhalen wanneer er terug afhalingen mogelijk zijn. Wij vragen dan wel om het bedrag van de duif alvast over te schrijven op ons rekeningnummer. 

 

Bovenstaande maatregelen zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen door de Belgische regering. 

 

In deze moeilijke periode van de strijd tegen het coronavirus laten wij het gezond verstand primeren en hopen hierbij op alle begrip, denk aan jou medemens!

 

Het Pitts-team


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven