Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Willy Moons (Lint)

Geplaatst op 02/12/2019, Auteur: Pitts


Biedt een collectie  topduiven aan ; allen rechtstreeks van de beste belgische hokken op de halve fond.

 

Super afstammingen
Willy Moons investeerde sinds 2010 in de beste duiven van België voor het snelle werk tot 600 km.. Zo maakte Marcel Wouters (Malle) forure met zijn “Leeuw”. Willy kocht een inteeltproduct naar de fameuze stamvader !!   Ingeteelde duiven zijn ideaal kruisingsmateriaal. 
Bij Willy Moons zitten duiven op de hokken uit het allerbeste van Stefan Steenbergen (Herk-de-Stad), Hermans-Hoekstra, Hugo Vlaminck, Louis Thijs (Olympiade), Baert-Debusschere, Geerinckx LBJ (via Carlier), Wim de Troy, ….!!!!!

 

Fond
Alhoewel met deze duivenstam prachtige resultaten werden behaald de voorbije jaren op de vitesse en kleine hafo, wil Willy Moons zijn kolonie meer oriënteren naar de lichte fond, fond  en de nationaals voor de jonge duiven. Het snelheidsspel en de lichte halve fond heeft ook in de regio Lint veel van zijn aantrekkingskracht verloren.

Verkoop vitesse- en hafo-duiven
Gelet op de beperkte ruimte op het kweekhok, moeten een aantal bewezen duiven plaats maken. Het verzorgen van een te grote kolonie wordt stilaan onmogelijk voor Willy. Vandaar dat met spijt in het hart, duur aangekochte duiven moeten verdwijnen.  Willy Moons is ervan overtuigd en zou gelukkig zijn als deze duiven bij andere liefhebbers successen zouden opleveren.
 

 


Naar overzicht van reportages

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven