Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Yvan Haelters (Maarkedal) “de koning 2019 van de club der xx “

Geplaatst op 05/03/2020, Auteur: Pitts


Yvan is zeker de meer dan verdiende koning na een geweldig seizoen 2019 : met o.a.  Topklasseringen in de nationale kampioenschappen :  5° zware fond oude duiven  en 15° jonge duiven zware ½ fond. Daarenboven vele topprijzen in de 1° 100 nationaal en winnaar van diverse kampioenschappen. In het koningschap van onze club haalde hij het met 3 punten voorsprong op chris hebberecht.

De viering ging door in de feestzalen van de roxy in nieuwkerken-waas.   Na de receptie werden eerst marnix leutenez 1° nationaal  kampioen2019 zware fond oude duiven en  martin dhooge nationaal winnaar 2019 uit pau gehuldigd.

Dan was de viering van onze koning   en tevens 1° kampioen jonge duiven en 1° kampioen oude zware fond   haelters yan , marc verschelde 1° kampioen fond oude , de geest-de cock  1° kampioen jaarse en winnaar wisselbeker  mevr. Raf luyckx, de beker van de belgische verstandhouding werd gewonnen door onze koning yvan haelters en ploegenkampioenschap was voor haelters yvan samen marnix leutenez.

“ het  was werkelijk een prachtig gebeuren met niets dan tevreden sportgenoten.

kampioenen-groepsfoto-copy-1771-x-1181-klein.jpg | Pitts

Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven