Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Local Unique Ronse 23/10/2017 - 02/11/2017


  Bon 14: DE SMEYTER-RESTIAEN MELDEN/OUDENAARDE ~ jonge duif 2018 op afspraak  

Het stuntwerk op de grote fondvluchten uit Barcelona en Perpignan ligt nog vers in ieders geheugen. Het vormde de basis tot de 3e, 4e en 5e Nationale Asduif Grote Fond Oude KBDB 2016. Met ook nog een 7e Nationale Asduif Grote Fond Jaarse KBDB in 2016 kleurden de De Smeyter-Restiaenduiven de nationale podia op de marathonvluchten.

De koning van de lange afstanden/grote fond

Joost De Smeyter-Restiaen anno 2017, de absolute nummer één van België op de grote fond? Wie deed beter? De exploten die de Joost De Smeyter-Restiaen-duiven op de topklassiekers van de grote fond uit Barcelona en Perpignan in 2016 hebben neergezet, geven daar extra cachet aan. Duivenspel ‘buiten categorie’ wordt wel eens gezegd. De marathonvliegers van de wonderkolonie uit Melden zorgen telkens voor een gigantisch spektakel. Duiven die rats aan kop kunnen vliegen, daar draait het rond in de duivensport. Topsport ten top!

Joost, de tovenaar met duiven

Kan Joost toveren met de duiven? Volgens Joost komen de resultaten niet vanzelf en is het iedere dag hard werken aan de duiven. Oog hebben voor ieder detailsen inspelen op de wisselende situaties qua weer, vluchtverloop en vormpeil om het maximale rendement te halen uit de vliegploeg, dit is het ding van Joost De Smeyter

Klik hier voor Tips en raadgevingen van Joost!

Huidig bod € 500,00
Einde 02 november 2017 20:00:00
Afgelopen

Dit lot is beëindigd.
Terug naar boven