Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Local Unique Ronse 23/10/2017 - 02/11/2017


  Bon 23: MOOREELS RUBEN KLUISBERGEN ~ Jonge duif 2018 van de 2de ronde(begin maart)  

Jaren sterk spel, met een karrenvracht aan 1° prijzen, wekelijkse kettinguitslagen… resulteerde in het winnen van de 3° Nat Asduif Grote Halve Fond KBDB, de kroon op het werk wordt wel eens gezegd!

De streek van Kwaremont - Kluisbergen is in wielermiddens genoegzaam bekend,  de ‘oude Kwaremont’ opende tot dit jaar zowat de debatten in de ‘Ronde van Vlaanderen’, vanaf daar werd de finale ingeluid met een opeenvolging van heuvels, hellingen en kasseistroken. Op een boogscheut van elkaar treffen we er de 1° en 3° Nationale Asduif ‘Grote Halve Fond’ KBDB aan, namelijk Jean-Pierre en Ruben Moreels te Kwaremont-Kluisbergen.

De kolonie van Jean-Pierre en Ruben is één der meest toonaangevende kolonies uit de streek van Ronse op snelheid, halve fond tot grote halve fond. In Zuidoost-Vlaanderen worden ze niet voor niks de meesters van de ‘kettinguitslagen’ genoemd. De sportseizoenen liggen achter elkaar en ook de Moreelskolonie walste van het ene succes naar het andere. Zij klokten de 1° prijzen aan de lopende band. De ‘klasse’, ‘kwaliteit’ en de ‘vakkennis’ van de man aan het roer,  gaan hand in hand ! Deze mixte van ingrediënten worden ten huize Moreels geëxploiteerd om te komen tot echte winnaars waarvan er nu één is doorgegroeid tot 3° Nationale Asduif Grote Halve Fond KBDB 2011, met name hun ‘Miss Blue Ace’! bron/reportages/pipa

 

Huidig bod € 75,00
Einde 02 november 2017 20:00:00
Afgelopen

Dit lot is beëindigd.
Terug naar boven