Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Redactie

Pitts wordt gemaakt door en voor de gewone duivenmelker. Bij ons vind je geen elitair gebeuren maar duivensport pur sang. Dagelijks bezoeken tot 30.000 bezoekers onze site en daarmee behoren we tot de grootste duivenmedia ter wereld.

Doel

Nieuws

Ons hoofddoel blijft alle nieuws te brengen ivm de duivensport en dit zowel op regionaal, provinciaal, nationaal als op mondiaal vlak. Nieuws door en voor duivenmelkers. Dagelijks zijn een 20-tal medewerkers in de weer om het beste en het meest recente nieuws op jullie scherm te brengen, zonder censuur.

Veilingen

Pitts is ook gespecialiseerd in het organiseren van veilingen van topduiven. We blijven het belangrijk vinden dat de aangeboden duiven van goede kwaliteit zijn en dat de duiven toegankelijk blijven voor iedere liefhebber.

Voor bijna alle veilingen organiseren we kijkdagen op de zondag voor de afsluiting van de veiling. Hierdoor krijgt iedere potentiële koper de mogelijkheid om de duiven in de hand te nemen en te keuren. Deze kijkdagen gaan meestal door op de terreinen in de Obbeekstaat in Heusden-Zolder in een mooie verwarmde tent met gratis koffie, frisdank en taart. Ook hier geldt duivensport voor en door duivenliefhebbers.

Bonverkopen

Pitts geeft de verenigingen de mogelijkheid om hun verkopen in een voorverkoop of definitieve verkoop via Pitts te organiseren. Het hoofddoel van deze bonverkopen is extra inkomsten te vergaren voor de verenigingen en Pitts is fier om hier hun steentje aan te kunnen bijdragen.

Webshop

Via een uitgebreide webshop biedt Pitts alle beschikbare duivensportartikelen aan. Hierbij proberen we dit te doen aan de meest voordelige prijs voor de liefhebber.

Bent u zelf producent van duivensportproducten en/of -artikelen en wilt u deze aanbieden via Pitts? Stuur dan een mail naar info@pitts.be voor verdere info.

Innovatief

Pitts zorgt ervoor dat de oude gevestigde waarde gekoppeld wordt aan een moderne duivensport. We blijven innovatief op alle vlakken:
  • Pitts heeft een eigen Facebookpagina
  • We ontwikkelden een lossingsapp
  • Er werden vetchecks voor duiven op de markt gebracht

Op die manier zullen we blijven inzetten op innovatieve ontwikkelingen ten bate van de sport.

Contact

Voor al uw vragen kan u contact opnemen met pitts via info@pitts.be of via onderstaand formulier.
Vul onderstaande gegevens in en klik op "Verzenden". Je gegevens worden automatisch verzonden naar de Pitts redactie en u zal zeer spoedig een antwoord ontvangen...

Contactformulier

Naam
Adres
Plaats
Telefoon/GSM
Emailadres
Uw vraag

AdvertentiesTerug naar boven