Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Kalender

BONVERKOPING (Enkel online via Pitts.be) UNION-FONDCLUB GISTEL

donderdag 21/01/2021

UNION-FONDCLUB GISTEL (Enkel online) 11/01/2021 - 21/01/2021

https://www.pitts.be/nl-BE/auctions/union-fondclub-gistel-enkel-online-1112/

DUIVENMAATSCHAPPIJ UNION FONDCLUB GISTEL                                      

Contact: Patrick VAN DER LINDEN  0468 15 19 97  union.gistel@telenet.be    www.uniongistel.be  

Ook dit jaar wordt door UNION FONDCLUB GISTEL terug een bonnenverkoop georganiseerd waarvan de opbrengst naar de liefhebbers gaat via de kampioenschappen, ereprijzen, duivenvluchten en de werking van de maatschappij .

Ook dit jaar kan het bestuur rekenen op de steun van regionale, provinciale ,nationale, internationale en buitenlandse kampioenen, waarvoor dank. Ook dank voor de financiële steun van verschillende liefhebbers. Wegens overheidsmaatregelen is er dit jaar alleen een internet verkoping op www.pitts.be en geen zaalverkoping. Het eindbod op www.pitts.be krijgt de bon toegewezen. Het bieden start op maandag 11/01/2021 om 18u00 en loopt tot en met donderdag 21/01 om 20u00. Wie liever niet zelf via  internet een bod wil doen, kan bovenvermeld telefoon nummer opbellen of een e mail sturen naar uniongistel@telenet.be.   

Na de verkoop zullen de schenkers een mail ontvangen met de naam en gegevens van de koper van hun schenking. De kopers zullen een mail ontvangen met de betalingsinstructies.
Het bestuur dankt iedereen voor hun steun en wenst u veel succes met uw aankoop

 

205827-pitts-bonverkoop-croppedxs.jpg | Pitts
Terug naar de kalender

AdvertentiesTerug naar boven