Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Kalender

De Kempische duif Bree (Online Bonverkoping PITTS.BE)

donderdag 20/01/2022

De Kempische duif Bree (Enkel online) 10/01/2022 - 27/01/2022

Naar de Bonverkoop > https://www.pitts.be/nl-BE/auctions/de-kempische-duif-bree-enkel-online-1321/

De aanhoudende besmettingsgolven hebben het niet mogelijk gemaakt dat DE KEMPISCHE DUIF BREE een uniek feest aan tal van liefhebbers kon aanbieden met verkoop van bons en duiven ter plaatse.

Niet getreurd. Met deze online-verkoop worden de liefhebbers op hun wenken bediend. Voor ieder wat wils, met de grote of kleine beurs. Zeker met de overtuiging een duifje met kwaliteit aan te kopen als versterking van uw hok.

Met bijzondere dank aan zovele liefhebbers, grote en kleine kampioenen, voor de schenking van uw bon, van een duif ‘ter plaatse’ met stamkaart die alzo hun financieel steentje bijdragen om de leden van onze maatschappij en alle bezoekende liefhebbers en vrienden te verwennen en onze geliefkoosde hobby nog lang te kunnen beoefenen.

Wat je mag verwachten van deze veiling? Ontdek zelf je droombon of droomduifje op deze site.

Een greep van bons en duiven als toekomstig kweekmateriaal van SUPERKAMPIOENEN die te koop worden aangeboden:

Albert DERWA (Herent), Team Bart BASSEZ (Dilsen), Sabrina BRUGMANS (Halen),  Gebr. HERBOTS (Halle-Booienhoven), Bart & Nance VAN OECKEL (Oud Turnhout) BROECKX Niels, Jan & Marleen (Oud Turnhout), VERMEERBERGEN-WILMS (Mol), Kobe HERBOTS (Velm), Eddy en Maarten LEUTENEZ (Kruishoutem), Stefan STEENBERGEN ( Herk-De-Stad), THONE Pigeons, MOTTON-COEL, HERBOTS Kobe, DIDDEN Eddy en zoveel meer kampioenen….

Guy Heyvaert (Kweekhok HOK N.O.L.) schenkt naar jaarlijkse traditie ook tal van waardevolle jonge duiven uit eigen kweekhok.

Good luck met de aankoop van uw droomduif !

OPGELET: de schenkers kunnen het geslacht van de geveilde ‘duiven ter plaatse’ niet garanderen !

 

205827-pitts-bonverkoop-croppedxs.jpg | Pitts
Terug naar de kalender

AdvertentiesTerug naar boven