Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Kalender

Duivenrust Hamont - Zaalverkoop 27/11 (Voorbieding Bonverkoping PITTS.BE)

zaterdag 27/11/2021

Duivenrust Hamont (Zaalverkoop 27/11) 15/11/2021 - 25/11/2021

Naar de Bonverkoop > https://www.pitts.be/nl-BE/auctions/duivenrust-hamont-zaalverkoop-2711-1244/

Duivenrust is een megahok dat geschonken is geweest door de gemeente Hamont in samenwerking met de KBDB. 2010 is het jaar dat Duivenrust officieel is onstaan, maar het is pas sinds 2011 actief binnen de competitie.

Duivenrust bestaat uit 4 hokken 1 kweekren en een buitenren, maar er is meer dan enkel werk bij de hokken, achter de schermen is er ook veel administratie aangezien wij op een jaar tijd veel activiteiten doen voor de bewoners van het WZC.

De hokken worden door Twan Joosten onderhouden en het uitwerken van activiteiten wordt door Melanie Franssen op zich genomen. Op een jaar tijd gebeurd er veel bij duivenrust. Ieder jaar in april wordt een verkoop gehouden van jonge duiven, de bewoners kunnen dan een duifje kopen voor 5€ en hier dan meter of peter van worden, deze duiven krijgen ook allemaal een naam van hun meter of peter. 

In juni en september houden wij dan een interne vlucht voor de bewoners. Iedere duif die dan mee vliegt heeft ook prijs die dag, deze prijzen worden bekostigd door de prijzenpot van Duivenrust. November is dan weer de maand waar we bij Duivenrust net zoals vele maatschappijen ook onze kampioenenviering houden.

Maar Duivenrust maakt er niet ieder jaar een groot feest van, dit gebeurd maar om het jaar. Als Duivenrust het dan groots uitpakt dan gaat dit tepaar met een bonnenverkoop en Tombola. Tijdens de pauze momenten zijn er ook presentaties te zien op het scherm. 

We willen u alvast bedanken voor de komende steun door een bon te komen en hiemee duivenrust weer 2 jaar verder te helpen.

205827-pitts-bonverkoop-croppedxs.jpg | Pitts
Terug naar de kalender

AdvertentiesTerug naar boven