Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Kalender

Q.K.L.Q de benefiet voor Lucas en Kyran & Bonverkoop (op Pitts)

zaterdag 24/02/2018

Wat staat er te gebeuren?

Op zaterdag 24 & zondag 25 februari 2018 slagen onze kameraden de handen in elkaar om een benefiet te organiseren. Dit zal plaatsvinden in het Kasteel van Hoen waar de gastheer Ward Vertommen zijn prachtige locatie ter beschikking heeft gesteld. Op deze twee dagen zal er een lekkere barbecue geserveerd worden, waarnaast er ook kinderanimatie zal plaatsen vinden en zaterdagavond zal er zelfs een dansje kunnen geplaatst worden. Ook hopen de organisatoren dat ze enkele BV’s kunnen warm maken om eens langs te komen.

We hopen dat we u ook mogen verwelkomen, zeggen Chris Jamar en Davy Tournelle. Wil je komen eten dan kan dit aan een democratische prijs van 17 euro voor drie stukken vlees en onze kleine vriendjes kunnen dit alles verorberen aan 8 euro voor 1 stukje vlees.

Zaterdag gaan de deuren open om 17 uur en zondag van 11.30 tot 14.30 uur. Op zondag is er ook een kinderanimatie voorzien. Wie naar het Kasteel van Hoen afzakt kan meedoen aan de tombola van hoofdsponsor Hot Air Ballooning uit Herk-de-Stad en dit voor ballonvlucht voor vier personen.


Verdere info over de benefiet kan je ook op Facebook vinden. Zoek naar het evenement Q.K.L.Q. Culinaire BBQ Benefiet van Lucas en Kyran. Kaarten zijn te bekomen in frituur ’t Ketelke in Rummen en bij de organiserende leden.

Klik ook hier voor meer info op Pitts.be

Om dit alles te organiseren moet men natuurlijk op zoek naar sponsors. Daar hopen de organisatoren dat ze ook op U kunnen rekenen. En dat jullie de kinderen willen steunen in hun gevecht naar een gezond leven. U kan al sponsor zijn vanaf 25 € en dit tot 1000 €.

Er wordt ook een bonverkoop gehouden op www.pitts.be.

Klik voor de bonverkoop.

Talrijke lokale kampioenen laten een jonge duif of eitjes veilen voor het goede doel. Mocht u tevens uw steentje willen bijdragen dan kan u terecht bij chrisjamar_574@hotmail.com en davy.tournelle@skynet.be die mee hun schouders zetten onder dit benefietevenement.

97495-afbeelding1-croppedxs.jpg | Pitts
Terug naar de kalender

AdvertentiesTerug naar boven